Inschrijving 2e editie NK Mascottes geopend

nk mascottes 2013Op 18 mei organiseren Happy Mascots uit Groningen en het G-voetbalweekend uit Tilburg de 2e editie van het NK Mascottes. Tijdens het NK gaan mascottes van vakantieparken, sportclubs en andere organisaties de strijd met elkaar aan om de titel ‘Beste Mascotte van 2013’. De inschrijving is geopend, mascottes uit Nederland en België worden uitgenodigd om zich in te schrijven op nkmascottes.nl.

Eerste editie was een succes
“Vorig jaar organiseerden we de eerste editie van het NK, en met succes. Het was een geweldige toevoeging aan het G-voetbalweekend. We verwachten dat er uiteindelijk zo’n 30 tot 40 mascottes deelnemen aan deze tweede editie van het NK.” Aldus Francois van Hoof van het G-voetbalweekend.

3 BN-ers in de jury
De mascottes worden beoordeeld door de vakjury die bestaat uit 3 BN-ers, waarvan de identiteit nog even geheim blijft. Vorig jaar waren Emile Ratelband, Johan Vlemmix en Dries Roelvink van de partij. Alle mascottes nemen deel aan 3 onderdelen: Sfeer maken tijdens een voetbalwedstrijd, een fotoshoot en tenslotte een Mascotte run. Wendy Oude Veldhuis van Happy Mascots: “We kiezen met opzet voor 3 onderdelen, zo kunnen de mascottes zich van verschillende kanten laten zien. Entertainen is hierbij erg belangrijk, daar zal de jury zeker op letten!”

Meedoen?
Mascottes kunnen zich vanaf nu inschrijven voor het NK op 18 mei 2013. Voor meer informatie over de 3 onderdelen of om de mascotte op te geven kunnen geïnteresseerden naar de website: www.nkmascottes.nl.

Over de organisatie
Happy Mascots (onderdeel van Animatiewerk.nl) uit Groningen produceert mascottepakken, maar schrijft ook mascotteconcepten, maakt ontwerpen en geeft trainingen aan mascotte entertainers. Meer informatie: www.happymascots.nl. Dit jaar wordt het G-voetbalweekend voor de 20e keer gehouden. Dit voetbalspektakel voor mensen met en zonder beperking heeft inmiddels landelijke bekendheid en trekt jaarlijks zo’n 5.000 bezoekers. Meer informatie: www.g-voetbalweekend.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *