Campingnavigator lanceert seizoen met dynamische consulentendag en verwelkomt nieuwe avonturiers

Campingnavigator heeft officieel het startsein gegeven voor het kampeerseizoen 2024 met haar jaarlijkse consulentendag. Dit evenement markeert de traditionele aftrap waarbij zowel ervaren, als nieuwe consulenten zich voorbereiden om campings in heel Europa weer te bezoeken. Dit jaar is extra speciaal, omdat het de 40ste keer is dat Campingnavigator deze traditie voortzet.

Foto: Campingnavigator

En ‘dit oudje’ is weer helemaal hip. Want meer dan ooit zijn mensen aan het kamperen geslagen, zijn verkoopcijfers van campers en caravans door het dak (van de camper) geschoten en ziet het Campingnavigator meer verkeer op de websites van mensen die op zoek zijn naar goede informatie.

Een terugblik naar de kern van kamperen

Campingnavigator Group, waaronder ook labels zoals glamping.nl en kids-campings.com vallen, heeft zich sinds haar oprichting altijd ingezet om kampeerders en vakantiegangers te voorzien van de beste informatie. Het totale bereik van alle bestemmingen van alle portalen die onder de groep vallen, levert een platform op met details van meer dan 10.000 campings, verspreid over Europa.

Groei en oproep tot nieuwe consulenten

Met een actuele basis van ongeveer 30 consulenten, is Campingnavigator weer met een opmars bezig in haar groei en vernieuwing. Ook dit jaar verwelkomt Campingnavigator weer een aantal nieuwe consulenten die gepassioneerd zijn over kamperen en reizen. De ideale kandidaten zijn commercieel ingesteld, handig met de computer, sociaal ingesteld en bereid om gedurende minimaal  6 weken Europese campings te verkennen en daarbij gebruik te maken van hun eigen kampeermiddel.

Innovatie en samenwerking benadrukt

De consulentendag werd verrijkt met presentaties over nieuwe kampeertrends zoals glamping, en succesvolle samenwerkingen zoals die met Easy Traveling, die extra voordelen biedt aan de campings die met Campingnavigator samenwerken.

Een toekomst vol avontuur

Campingnavigator nodigt potentiële enthousiastelingen uit om deel te nemen aan deze rijke traditie van ontdekking en avontuur. “We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die het fijn vinden om actief rond te reizen en tegelijk bij te dragen aan het succes van het bedrijf,” aldus Peter Doornekamp van Campingnavigator.

Voor meer informatie: Campingnavigator.com of neem contact op met info@campingnavigator.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *