Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Kennisevent Esports, gaming en gamification

Stadion Galgenwaard Utrecht

Esports, gaming en gamification (EGG) bereikt steeds meer sport- en beweegprofessionals. De groei van het aantal EGG-initiatieven binnen deze sport- en beweegsector neemt toe. Het Kennisevent EGG is dé plek waar initiatieven samenkomen, inspiratie en kennis wordt opgehaald, en vragen door en voor sport- en beweegprofessionals uit praktijk, beleid en onderzoek gesteld worden.

Vakbeurs Openbare Ruimte

Jaarbeurs Utrecht

Alles over inrichting en beheer van duurzame en circulaire openbare ruimte.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Jaarbeurs Utrecht

Van 5 t/m 9 oktober 2022 zijn de Jaarbeurshallen weer één grote kampeerbeleving met gepimpte campers, een theater, een innovatie wedstrijd, daktenten, mooie kampeerlocaties, workshops over vakantiefotografie, barbecueën en duurzaam kamperen, leuke kinderactiviteiten en kampeeractiviteiten. Ook diverse (kampeer)regio's laten zich hier van hun beste kant zien.

Museumcongres

Rotterdam

Het Museumcongres 2022: Kantelpunt gaat in op de grote thema's van nu.

BBB Maastricht – horecavakbeurs

MECC Maastricht Maastricht

BBB Maastricht is dé plek waar de horecaprofessional uit Zuidoost Nederland en Belgisch Limburg aanwezig is. BBB Maastricht is een kwaliteitsbeurs en biedt naast een hoop netwerkmogelijkheden en gezelligheid, een bomvol programma aan proeverijen, kook battles, masterclasses en meer.

Nationaal Congres Evenementen

Dordrecht Dordrecht

Thema dit jaar is ‘Een plek voor evenementen’. Het belang van evenementen werd tijdens de coronapandemie nog duidelijker. Miljoenen bezoekers en/of deelnemers beleven er plezier aan. Evenementen zorgen voor levendigheid in gemeenten en betrokkenheid van bewoners. Ook dragen ze bij aan imago van gemeenten en het aantrekken van bezoekers. Dat leidt weer tot economische impact.

Salon Atlantica

La Rochelle La Rochelle

Internationale vakbeurs in het Franse La Rochelle, gericht op recreatie en toerisme in de buitenlucht. (Hotellerie de plein air)

Zwembadbranche Dag

Midden Nederland Hallen Barneveld

De ZwembadBranche Dag is een jaarlijks terugkerend evenement voor professionals die werkzaam zijn in de zwembranche, of bij bedrijven waarvan een zwembad onderdeel uitmaakt van de exploitatie. Op het beursplein vind je de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je ook terecht voor inspirerende workshops, tips en adviezen. Natuurlijk is er gedurende de hele dag […]

Second Home Expo Gent (Be)

Flanders Expo, Gent Gent

Publieksbeurs voor de verkoop van vakantiewoningen.

Vakbeurs (UK) voor diverse leisure marktsegmenten

NEC Birmingham Birmingham

Het NEC eventcenter in Birmingham (UK) staat op 2 en 3 november volop in het teken van leisure. Er worden maar liefst zes vakbeurzen, voor verschillende marktsegmenten tegelijk georganiseerd: The Holiday Park & Resort Innovation; The Farm Business Innovation; Family Attraction Expo; Country House Business Innovation; Leisure Food & Beverage Expo; Leisure Toy & Gift […]

Festivak

Brabanthallen 's Hertogenbosch

Festivak biedt een compleet overzicht van aanbieders van producten of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van hun evenement. Verder biedt Festivak een inhoudelijk programma met actuele thema’s en cases waarbij organisatoren geïnspireerd en gemotiveerd worden.

IAAPA Expo Orlando

Orlando, Florida (VS) Orlando, florida

Grootste attractie-vakbeurs ter wereld. Naast de vakbeurs zijn er ook diverse kennisbijeenkomsten en is het mogelijk om (begeleid) attracties in de regio te bezoeken.