Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Kennisupdate Live (toerisme in Zeeland)

Vlissingen Vlissingen

Het inwonersonderzoek, het vaste gastenonderzoek, het bezoekersonderzoek, de aanboddatabase vrijetijdsaanbod, Toerisme in Balans en Toerist van de Toekomst. Het zijn enkele van de onderwerpen die aan bod komen op deze bijeenkomst voor de Zeeuwse toeristische sector.

Fiets en Wandelbeurs Gent

Flanders Expo, Gent Gent

Beurs voor fietsers en wandelaars met veel informatie over bestemmingen voor uitstapjes, routes en vakanties. “Na twee beursloze jaren staat de organisatie te trappelen om weer een nieuwe editie te organiseren.”

Fiets en Wandelbeurs Utrecht

Jaarbeurs Utrecht

Beurs voor fietsers en wandelaars met veel informatie over bestemmingen voor uitstapjes en vakanties. De laatste paar edities was er een vrij grote deelname van Nederlandse bestemmingen. (Meer dan op de Vakantiebeurs) "Na twee beursloze jaren staat de organisatie te trappelen om weer een nieuwe editie te organiseren."

ITB Berlin

Messe Berlin Berlijn

Internationale Travel Trade Show, waar ook veel Nederlandse vertegenwoordigers aanwezig zijn. De beurs is vooral bedoeld om te netwerken.

Stratech Leisure in Business

Mereveld Utrecht

Kennisdag voor de verblijfsrecreatie georganiseerd door Stratech (bekend van de reserveringssoftware voor vakantieparken en campings) Dit jaar met een record aantal sprekers en standhouders op de prachtige locatie van Mereveld te Utrecht.

Boot Holland

WTC Leeuwarden Leeuwarden

Nu de HISWA in de RAI Amsterdam is weggevallen blijft BOOT Holland over als de grootste (indoor) watersportbeurs van Nederland. De meeste standhouders bieden boten en producten voor op de boot. Nieuw dit jaar is het zeilpaviljoen en het verhuurplein. Ook speelt de beurs in op het personeelstekort in de sector met de carrière dagen.

Vakbeurs Sportaccommodaties

Expo Houten Houten

Dit is de enige beurs in Nederland die "sportaccommodaties" centraal plaatst. Met een goede reden: het is nou eenmaal een complex onderwerp. Daarom steken we in Expo Houten ieder jaar de koppen bij elkaar. U vindt hier alles wat u als professional nodig hebt: van financiering en ontwerp tot beheer en onderhoud.

Event Summit

Jaarbeurs Utrecht

Een bijzondere dag voor eventprofessionals. Dit jaar is de 15e editie en daar wil de organisatie wat moois van maken.

Inspiratiereis Pleisureworld naar Dubai en Abu Dhabi

Dubai

Ga met Pleisureworld mee op ontdekkingsreis naar het Midden-Oosten en maak kennis met de Arabische gastvrijheid(industrie). Tijdens deze inspiratiereis krijg je een rondleiding in het onontgonnen Saoudi-Arabië en ontdek je de innovatieve hotspots van Dubai en Abu Dhabi. Tevens wordt de Dubai Entertainment, Amusement and Leisure Exhibition (DEAL23) bezocht.

Rimini Amusement Show

Rimini

Rimini Amusement Show, scheduled 14-16 March 2023​ at Rimini Expo Centre (ITALY), is the reference b2b show for the operators of the world of amusements.

Second Home Beurs, Utrecht

Jaarbeurs Utrecht

Consumentenbeurs voor kopers / investeerders in vakantiewoningen van over de hele wereld. De laatste jaren ook met een redelijk groot segment van vakantiewoningen in Nederland. Naast stands met vooral aanbieders van vakantiehuizen, is er ook een kennisprogramma.

ZwembadBranche congres

Apeldoorn

Het ZwembadBranche Congres is anders dan de meeste congressen in de zwembranche. Wij programmeren (bekende) sprekers die niet uit de zwembranche komen om je zo te laten inspireren met kennis en inzichten van buitenaf. Het keuzeprogramma is wel toegespitst op de zwembranche. Hier worden diverse actuele thema’s uit de zwembranche behandeld.