Vakantieparken in Overijssel schitteren op Recreatie Next Level Awards 2024

De Recreatie Next Level Awards 2024 zijn uitgereikt, en dit jaar hebben vakantieparken uit Overijssel de hoofdrol opgeëist. Tijdens het prestigieuze evenement Recreatie Next Level in Gorinchem werden de awards toegekend aan de vakantieparken Vakantiepark Beerze Bulten, Vakantiepark Mölke in Zuna en Camping De Kleine Wolf. Deze erkenning onderstreept opnieuw de innovatieve kracht van de recreatiesector in het algemeen, maar zeker ook in de provincie Overijssel.

De Recreatie Next Level Awards worden gezien als een aanmoedigingsprijs en erkenning vanuit de branche zelf, met Richard Otten (o.a. bekend van de podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd) als de initiatiefnemer van de awardshow. De awards zetten de schijnwerpers op vakantieparken die zich onderscheiden op het gebied van digitalisering, online marketing en recreatietechniek. De jury, onder leiding van Richard Otten, bestond verder uit Roy Platje (Red Online), Rudolf van de Velde (Wildkamp) en Wesley Dubbink (WeMa Mobile). De Awards werden uitgereikt op de tweede dag van de nieuwe Recreatie vakbeurs Next Level, het nieuwe tweedaagse kennis- en netwerkevent voor recreatieondernemers met ambitie in de Evenementenhal Gorinchem. Recreatie Next Level is onderdeel van de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs. De eerste editie focuste zich op de segmenten Digitalisering en Marketing, Recreatietechniek en Dienstverlening.

Digitalisering Award voor Beerze Bulten

De felbegeerde Digitalisering Award ging naar Beerze Bulten in Beerze. Het vakantiepark is al geruime tijd voorloper op het gebied van digitalisering, met een veelzijdige app die een breed scala aan functies biedt voor gasten. Nick Hallink, die de prijs namens Beerze Bulten in ontvangst nam, benadrukte: “Deze bekroning benadrukt het streven van Beerze Bulten naar innovatie en vooruitgang in digitale processen zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Begin januari ontving Beerze Bulten al een internationale nominatie door de ADAC in de categorie ‘Online Booking.’ Met deze Next Level Award worden vakantieparken bekroond die uitblinken in het implementeren van moderne technologieën en het optimaliseren van de digitale beleving voor hun gasten.”

Meer informatie: www.beerzebulten.nl

Marketing Award voor Mölke

Vakantiepark Mölke in Zuna werd bekroond met de Marketing Award. Mölke legt de nadruk op ‘slow living aan de Regge’, waarbij gasten worden aangemoedigd om een ontspannen levensstijl te omarmen. Rutger van der Maat, vertegenwoordiger van Mölke, zei hierover: “Slow living draagt bij aan een betere levenskwaliteit, en we proberen onze gasten deze levenshouding mee te geven. Deze award motiveert ons om hiermee door te gaan.”

Meer informatie: www.molke.nl

Recreatietechniek Award voor De Kleine Wolf

De prestigieuze Recreatietechniek Award ging naar camping De Kleine Wolf in Stegeren. In samenwerking met Reimink ontwikkelde het park een uniek waterfiltersysteem voor hun nieuwe zwembad, dat aanzienlijk minder chemicaliën, energie en water verbruikt. Peter Kamphuis van De Kleine Wolf verklaarde trots: “We zijn de uitdaging aangegaan en hebben een uniek en baanbrekend systeem weten te creëren.” Het park heeft bovendien ambitieuze plannen om jaarlijks twee nieuwe innovaties te introduceren.

Meer informatie: www.kleinewolf.nl/nl/

Over Recreatie Next Level

Recreatie Next Level is een toonaangevend evenement in de recreatiesector, met Richard Otten als de initiatiefnemer van de awardshow, o.a bekend van de podcast over toerisme, recreatie en vrije tijd. Het evenement biedt een platform voor professionals om kennis te delen en nieuwe ideeën op te doen in de sectoren van digitalisering, online marketing en recreatietechniek.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *