Happy Drinks: alcoholvrij met een kick

Lekker drinken en lol hebben zonder alcohol. Dat is de missie van de Happy Drinks van het Trimbos-instituut en Pierre Wind. Om alcoholvrij spannender te maken ontwiep Wind alcoholvrije dranken met een kick en speciale twist, zoals Seks op de fiets, Danger en KomKommie. Happy Drinks zijn ontworpen als alternatief voor alcohol op festivals, schoolfeesten en in het uitgaanscircuit.  Op de Horecava liet Happy Drinks zien dat je ook bijzondere drankjes kunt presenteren zonder alcohol.

De Boswandeling

Wind en het Trimbos-instituut werken hiermee aan een gezamenlijke missie: met de Happy Drinks het suffe en saaie imago van alcoholvrije drankjes doorbreken en een volwaardig alternatief voor alcohol bieden in de horeca. Pierre Wind: “Alle Happy Drinks hebben een bijzondere kick. Die kick maakt dat ze een serieuze concurrent voor alcohol zijn”. Happy Drinks als ‘Seks op de fiets’, ‘Danger’ of ‘KomKommie’ hebben ingrediënten als spaanse peper, koriander, appelazijn of chilisiroop. De recepten worden gratis ter beschikking gesteld aan de horeca, festivalorganisatoren en scholen. Wind: “Happy Drinks is een hele nieuwe productcategorie. Het is geen alcohol en geen fris, het is alcoholvrij met een kick. Het is precies wat ik al jaren mis in het aanbod van de horeca. Een slimme ondernemer weet met Happy Drinks nieuwe markten aan te boren en kan er ook nog een aardige cent aan verdienen”

 

sex op de fiets

Landelijke en regionale uitrol
Festivals of grote evenementen die geïnteresseerd zijn, kunnen deze zomer de Happy Drinks bar met speciaal door Pierre Wind opgeleide crew boeken. Tijdens Pinkpop werden de Happy Drinks voor het eerst  – bij wijze van test – massaal geshaket en geschonken. Ze bleken een groot succes.
Voor regionale GGD-en verslavingszorginstellingen zijn veertig kleinere mobiele bars ontworpen, die deze zomer  opduiken op plaatsen waar jongeren tussen de 16 en 18 jaar uitgaan en feest vieren. Met name strandtenten, festivals, trendy restaurants en andere places to be zullen worden opgevrolijkt met Happy Drinks.

Happydrinks.nl

Happy drinks
Op happydrinks.nl zijn alle Happy Drink recepten van Pierre Wind te vinden en te downloaden, kun je filmpjes bekijken en zijn allerlei materialen te downloaden voor horeca en feestcommissies van schoolfeesten die aan de slag willen met Happy Drinks, zoals flyers, menukaarten, draaiboeken, t-shirts, een instructie DVD en promotiemateriaal

Meer informatie: www.happydrinks.nl

Op 31 januari is Happy Drinks aanwezig op de BBB Horecavakbeurs in Maastricht bij het uitreiken van het Stapbewijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *