Veel vakantiegevoel op beurzen in de komende week

Deze week staat (alweer) in het teken van vakanties uitzoeken; of een nieuwe boot. Ook toerisme in China, Greenkey en horecakennis komt aan bod. Dat kan allemaal nog net voor de voorjaarsvakantie, die op 15 februari van start gaat.

Vakantiesalon Brussel 6 – 10 februari
De beurs is al volop bezig en dit weekend komen daar nog vele Belgen zich oriënteren op hun vakantie. Het Holland paviljoen wordt gecoördineerd door Holland Expo promotions. De oppervlakte is met 120 m2 een fractie van de presentatie in Antwerpen.

Boot Holland Leeuwarden13 Boot Holland 202 7 – 12 februari
De 24e editie van Boot Holland heeft tien procent meer deelnemers dan vorig jaar en kent maar liefst 65 noviteiten. Boot Holland wordt gezien als dé aftrap van het watersportseizoen. Diversiteit, kwaliteit, en geen fratsen. Dát is al jarenlang het credo van de beurs en daar wordt niet aan getornd. De organisatie verwacht ruim 40.000 bezoekers.

Belgian Boat Show, Gent 8 – 10 en 14 – 16 februari
Het volledige gamma van grote jachten, open boten, accessoires, diensten, watertoerisme operatoren, vaarorganisaties en waterinstanties zijn hoekstenen van deze absolute seizoensopener voor zowel starters als ervaren yachtmen.

SVR, kamperen bij de boer, Apeldoorn 8 februari
Een schat aan informatie over de SVR en het kamperen op een SVR-camping, met ruim 300 standhouders uit binnen- en buitenland met hun eigen folders, foto´s en soms eigen producten van hun boerderij (boerenkaas, worst, eieren, eigengemaakte jam en honing, wijntje uit Frankrijk, Portugal, Duitsland, Hongarije etc.).
Op 15 februari is de volgende editie van de SVR kampeerbeurs in Gorinchem

Horeca EvenTT Assen 10 – 12 februari
HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda. Tijdens de HorecaEvenTT vindt ook de EvenTT Culinair plaats, drie dagen lang zal de Nederlandse horeca weer in het teken staan van koken, experimenteren, inspireren en motiveren. Wij bieden u drie dagen kookgenot in een informele sfeer, waarbij niet alleen de wedstrijden een genot zullen zijn om aan mee te doen, maar ook voor de toeschouwers zal het weer, één en al beleving worden.

China Inspiratiedag in Burgers Dierenpark Arnhem 11 februari
Kamperen een afnemende trend in Nederland? In China is het booming! Caravans en campers op de weg waren tot voor kort een grote zeldzaamheid in China, maar daar begint verandering in te komen. Wat zijn de kansen voor ondernemerschap en samenwerking in China? Tijdens de China Inspiratiedag komen verschillende China Experts aan het woord. Zij praten u graag bij over de mogelijkheden, uitdagingen en kansen in dit bijzondere land. Deze inspiratiedag, georganiseerd door Pleisureworld zal plaatsvinden bij Burgers’ Zoo in Arnhem.

Greenkey congres, 12 februari
Jaarlijkse congresdag van de Stichting KMVK waar ook de Green Key’s 2014 worden uitgereikt.

FNV Horecatop, Maarssen 13 februari
Beloning, flexibele arbeidscontracten, scholing en vakopleiding zijn onderwerpen waar werkgevers en werknemers al decennia lang afspraken over maken. De omstandigheden zijn veranderd en de arbeidsverhoudingen zijn onder druk komen te staan. Daarom is een gezamenlijk aanpak van deze thema’s een stuk minder vanzelfsprekend geworden. De bedrijfstak horeca kenmerkt zich door flexibele arbeidsverhoudingen met veelal jonge medewerkers waarvan een deel professionals Hoe ziet de toekomst er uit? Waar heeft de horeca de komende jaren behoefte aan? U mag het zeggen!

Kampeer Totaal Venray 14 – 16 februari
Zowel startende als ervaren kampeerders kunnen zich laten informeren en inspiratie opdoen in Evenementenhal Venray!

Huishoudbeurs Amsterdam 15 – 23 februari
Veel bedrijven uit recreatie en toerisme zien dit als de ideale beurs om hun aanbod onder de aandacht te brengen. Zoals bekend zijn vrouwen vaak de beslisser als het gaat om vrijetijdsbestedingen. In 2013 trok de beurs 245.000 bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *