Ontwikkelbedrijf achter Toverland en Nature Wonder World krijgt nieuwe directeur

De Gelissen Group, bekend van Attractiepark Toverland en afbouwbedrijf Gepla BV, heeft haar directieteam versterkt. Per 1 juni 2016 is Sjaak de Zeeuw benoemd tot algemeen directeur van het ontwikkelingsbedrijf van de Group: ADDVentures BV.

Sjaak de Zeeuw
Sjaak de Zeeuw

De Zeeuw is geen onbekende van de Gelissen Group, aldus Jean Gelissen (CEO Gelissen Group): “Sjaak is als partner van Deloitte al ongeveer 20 jaar mijn huisadviseur en kent onze familie en onze bedrijven als geen ander. Met de komst van Sjaak als directeur van ADDVentures met tevens verantwoordelijkheid voor het onderdeel Gelissen Vastgoed, hebben we een mooie versterking van ons team dat zich met name richt op de ontwikkeling van (innovatieve) leisure-concepten. Één van de belangrijkste lopende projecten is de ontwikkeling van Nature Wonder World (NWW) in Brunssum.”

Sjaak de Zeeuw (1957) kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging: “Na ruim 29 jaar als adviseur van Deloitte voor o.a. familiebedrijven te hebben mogen werken, is deze overstap een geweldige uitdaging. Het Nature Wonder World-project bestaat uit een op de natuurwonderen van de wereld gebaseerd themapark met diverse Plaza’s. Een ambitieus Limburgs structuurversterkend project, waarin leisure (in combinatie met meerdaagse verblijfstoerisme), werkgelegenheid, onderwijs, cultuur, duurzaamheid, nieuwe vormen van energie en Euregionale samenwerking bij elkaar komen. Ook de publieke partijen zijn enthousiast over dit project, dat een enorme boost kan geven aan het toerisme en de werkgelegenheid. Ik heb er zin en ook veel vertrouwen in dat dit project een groot succes gaat worden.”

ADDVentures
Tot de Gelissen Group behoren Gepla BV, Attractiepark Toverland, ADDVentures en Gelissen Vastgoed. ADDVentures is de jongste businessunit van het bedrijf. De naam is een samenvoeging van de woorden: add (toevoegen), venture (onderneming/ontwikkeling) en adventures (avonturen/belevingen). ADDVentures richt zich op de ontwikkeling en implementatie van nieuwe leisureconcepten en maakt daarbij optimaal gebruik van de ervaring en de exploitatiekennis die bij haar zusterbedrijven aanwezig is.

Nature Wonder World (toegevoegd op 20/6)
Over de voortgang rond Nature Wonder world is tot nu toe weinig naar buiten gebracht. De nieuwe directeur wil eerst de businesscase rond hebben voordat er met de media wordt gecommuniceerd. Naar verwachting zal deze businesscase over een half jaar klaar zijn.

Meer informatie:
www.ad-d-ventures.nl
www.gelissengroup.nl

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *