Nieuw NHTV Executive Education voor o.a. toerisme en leisure professionals

De NHTV start na de zomer met een nieuwe opleiding voor professionals ‘NHTV Executive Education’. Bart de Boer is binnen NHTV Breda benoemd tot directeur van dit nieuwe bedrijf aan de NHTV-stam, ondergebracht in de NHTV Business Holding. De opleidingsprogramma’s zijn bedoeld voor werkenden/leidinggevenden in de sectoren: Toerisme & Leisure, Games & Media, Hotel, Logistiek, Built Environment en Facility.

Bart de Boer
Bart de Boer

Wat kan een deelnemer verwachten in zo’n opleiding? Bart de Boer:”Vanuit mijn tijd bij de Efteling heb ik goede ervaring opgedaan met de Leisure Academy van de NHTV dat later is voortgezet in de Efteling Academy. Daarin wordt o.a. een cursus ‘betoverend leiding geven’ georganiseerd. We werken ook intensief samen met de IAAPA waarmee we kennis delen. Kortom, er gebeurt al van alles en er zijn al veel lespakketten aanwezig.  Het is mijn taak om dit soort activiteiten; en ook activiteiten in de andere vakgebieden, te coördineren, op de markt af te stemmen en verder uit te breiden.”

Bart de Boer was tot 1 januari directeur a.i. van de Academie voor Toerisme, hij is per die datum opgevolgd door Jos van der Sterren. Bart de Boer was van 2008 tot 2013 directeur van de Efteling en daarvoor directeur van Eindhoven Airport. Daarnaast was hij Chairman van IAAPA Advisory Board Europa (International Association of Amusement Parks and Attractions).

Met de oprichting van NHTV Executive Education en de benoeming van Bart de Boer tot directeur verwacht het College van Bestuur van NHTV, dat de bijdrage van NHTV aan de ontwikkeling van de betrokken industrie en instellingen kan worden verbeterd en versterkt. Daarmee geeft NHTV invulling aan een belangrijk deel van haar missie: met haar kennisontwikkeling en onderwijs bijdragen aan de (economische) ontwikkeling van de sectoren, waarbij zij betrokken is.

Bron en meer informatie: www.nhtv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *