Top 10 Nederlandse campings op Zoover

Reviewplatform Zoover presenteert de top tien best beoordeelde campings in Nederland van de afgelopen twaalf maanden. De top tien is gebaseerd op duizenden reviews van Nederlandse vakantiegangers. Vier campings in deze lijst zijn te vinden in de provincie Overijssel.

t Scharrelhoes

Landschapscamping ’t Scharrelhoes in Boekelo krijgt de hoogste beoordeling en is met een gemiddeld waarderingscijfer van een 9,91 de beste camping van Nederland. Reviewer Olde Benneker is erg te spreken over de camping: “Alles is geweldig; terrein, sanitair, parkeren, rust en grote ruime plekken.” Op de tweede plaats staat de Limburgse camping De Botkoel. Vakantiegangers beoordelen de camping met gemiddeld een 9,87. Camping Reeëndal in het Gelderse Loenen volgt op de voet en staat met een 9,86 in de top drie campings van Nederland.

De top tien is gebaseerd op reviews die van juli 2017 tot en met juni 2018 op zoover.nl zijn geplaatst. Hierbij is gekeken naar het gemiddelde waarderingscijfer. Alleen campings die de afgelopen twaalf maanden minimaal vijftien reviews hadden zijn meegenomen in de analyse.

Overige campings in top tien
4. Geuzenbos (Drenthe),
5. Boerderijcamping de Beek (Overijssel),
6. Boerderijcamping Heuvelland Oaze (Limburg),
7. De Watermolen (Groningen),
8. De Huttert (Overijssel),
9. De Noetselerberg (Overijssel) en
10. Molenperk (Zeeland).
Deze campings zijn kanshebbers voor de Zoover Awards die begin 2019 worden toebedeeld aan de best beoordeelde accommodaties van 2018.

Meer informatie: www.zoover.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *