Kopers betrokken bij architectuur vakantiehuis

O2 Planrealisatie uit Hellevoetsluis is gestart met de ontwikkeling van 14 kavels voor recreatiewoningen op het project Brabants Hoeven in Hoeven. De locatie is gelegen tussen Villapark Panjevaart en Bosbad Hoeven. De komende maanden wordt besteedt aan de uitwerking van de verkaveling en het opstellen van een beeldkwaliteitsplan.

het verkavelingsplan

De potentiële koper is niet verplicht een ‘standaard’-woning te kopen maar heeft de mogelijkheid om samen met de architect zijn eigen woning te ontwerpen en realiseren. Er zijn twee randvoorwaarden: de woning mag maximaal een inhoud hebben van 350 m3 en moet voldoen aan het beeldkwaliteitsplan. De koper kan dus zelf bepalen hoe zijn woning eruit komt te zien en kan werken vanuit zijn eigen budget. Desgewenst staat O2 Planrealisatie de koper bij bij het verwezenlijken van zijn droomwoning.

De koper kan zelf bepalen of hij de woning puur voor eigen gebruik benut, deels gaat verhuren of volledig in de verhuur brengt. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@o2planrealisatie.nl. De ontwikkelingen op het project zijn te volgen via twitter: @BrabantsHoeven

Meer informatie: www.o2planrealisatie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *