Holland Beurs geeft breed beeld van de Nederlandse dagrecreatie

Het recreatie en toerisme seizoen start dit jaar met het publieksevenement Holland Beurs 2012. Tijdens dit bijzondere evenement presenteert een grote diversiteit aan exposanten de mogelijkheden op het gebied van vrijetijdsbesteding in Nederland.  Direct na het verzetten van de klok naar zomertijd markeert Holland Beurs 2012 de aftrap voor een nieuw ‘Er-op-Uit’ Seizoen in Eigen Land. Holland Beurs 2012 wordt gehouden van 29 maart tot en met 1 april onder de imposante kap van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen nabij Hoofddorp.

Beurslocatie: Expo Haarlemmermeer

200 partijen veregenwoordigd
Holland Beurs 2012 combineert ‘Er-op-Uit’ in Eigen Land met Lifestyle en een Hollandse Markt. In totaal zijn meer dan 200 partijen vertegenwoordigd over de drie themagebieden. Zowel de Provincie Gebieden als de Holland Laan staan in het teken van vrijetijdsbesteding. Bijna alle Provincie Gebieden krijgen momenteel concreet een invulling. Holland Beurs 2012 brengt dan ook een groots en gevarieerd aanbod in vrijetijdsbesteding van meer dan 150 exposanten uit heel Nederland bij elkaar. Exposanten zijn onder meer steden en gemeenten met o.a. Den Haag, Zoetermeer, Amersfoort, Haarlemmermeer, Scheveningen Boulevard, Assen, Utrecht en regio’s met bijvoorbeeld Noord-Oost Brabant. Ook verblijfsrecreatie als Libéma Vakantieparken, Holland Tent, Vacantievreugd.nl en dagrecreatie en musea  als Het Spoorwegmuseum, Drouwenerzand, De Linnaeushof, Rederij Schuttevaer, De Kameleon Terherne, Safaripark en Speelland Beekse Bergen zijn van de partij. Verder zijn organisaties zoals De VVV’s en Nederland Schoon prominent aanwezig tijdens Holland Beurs 2012.

Start van het ‘Er op uit seizoen’
Zeker in combinatie met de aan het evenement gekoppelde landelijke media vormt Holland Beurs het optimale contactmoment met de consument voor ondernemers uit de vrijetijdsbranche. Juist wanneer de branche in het voorjaar in de startblokken staat, vormt Holland Beurs het vertrekpunt voor een nieuw ‘Er-op-Uit’ seizoen in Eigen Land. Hierdoor ontstaat een sterk consumentgericht moment zoals ‘De Boekenweek’ voor de literaire markt, ‘Vlaggetjesdag’ in combinatie met ‘Hollandse Nieuwe’ bij de Visserij en ‘De Uitmarkt’ bij de culturele sector.

Aanhaakmogelijkheden
Bij Holland Beurs 2012 zijn voor u als exposant alleen maar voordelen te behalen. Het evenement richt zich volledig op het vermarkten van uw activiteit en is voor 100% gericht op de belangrijkste doelgroepen voor binnenlandse recreatie en toerisme. Door de kant en klare deelnamepakketten kunt u éénvoudig instappen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zowel in de Holland Laan als in de Provincie Gebieden zijn nog deelnamemogelijkheden.
Doe mee en ontmoet een gemotiveerde doelgroep tijdens het grootste publieksevenement als platform voor binnenlandse recreatie en toerisme. Grijp uw kans, want Nederland wordt pas echt ontdekt tijdens Holland Beurs 2012.
“Beleef Nederland onder één dak” tijdens Holland Beurs 2012 van 29 maart tot en met 1 april.

Meer informatie: www.hollandbeurs.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *