EuroParcs Resort Poort van Amsterdam vanaf 16 juli geopend

Een jaar nadat EuroParcs eigenaar werd van Camping Jachthaven Uitdam en omdoopte tot Resort Poort van Amsterdam vindt op 16 juli de officiële opening plaats. Na het feestelijke openingsweekend worden de laatste voorbereidingen getroffen om het resort gereed te krijgen voor het zomerseizoen: het huren van een appartement of woning is vanaf 1 augustus mogelijk.

poort van Amsterdam
poort van Amsterdam

Historische vakantiewoningen
Wie in het afgelopen jaar het resort in Uitdam niet aangedaan heeft maar wel in het verleden de camping heeft bezocht, zal verbaasd zijn. Het resort is verrijkt met diverse typen vakantiewoningen en een appartementencomplex in oud-Waterlandse/Amsterdamse stijl. Daarnaast wordt er momenteel nog hard gewerkt aan diverse faciliteiten en voorzieningen.

Centrumvoorzieningen
Het park krijgt twee nieuwe hoofdgebouwen, waarin bij de ene de horeca gevestigd is en bij de andere het zwembad gebouwd is.
Het horecacentrum aan de haven op Marina Resort Poort van Amsterdam wordt tezamen met het dorpsplein het kloppend hart van het vakantiepark in Uitdam. Het restaurant wordt trendy maar tegelijkertijd herkenbaar Noord-Hollands met onder meer verrassende menu’s in stijl op de menukaart. Regelmatig zullen thema-avonden met livemuziek georganiseerd worden.
Op het dorpsplein tussen de gebouwen vindt bij mooi weer regelmatig entertainment plaats op het buitenpodium. Muziek, kindertheater, kinderspelen en nog veel meer. Bij slecht weer kan naar binnen uitgeweken worden, ook als het gaat om vermaak voor de kinderen: het horecacentrum herbergt een indoor speelparadijs met animatieruimte.
Bij de inrichting van het indoor zwemparadijs is volop aandacht besteed aan beleving. Middenin het zwembad wordt een vuurtoren gebouwd in Waterlandse stijl. Je kunt hierin niet alleen klimmen, maar hij is ook verrijkt met een waterglijbaan. Een andere attracie in het zwembad is de stroomversnelling. De warme aankleding van het zwembad-
en wellnessgebouw roepen een heus Carribean-gevoel op. Dat gevoel wordt nog versterkt door het piratenschip
in het kinderbad. Maar ook de jacuzzi in het ‘grote’ zwembad, het Turkse stoombad en de prachtige
sauna roepen een vakantiegevoel uit exotische oorden op.

Bekijk ook het flimpje met een visualisatie van het park:

resort uitdam
Maquette met rode stipjes op de Second Home beurs in maart 2016

Snelle ontwikkeling
De ontwikkeling en verkoop van Resort Poort van Amsterdam door Europarcs is vrij vlot verlopen. Half juni 2015 werd de overdracht aan Europarcs aangekondigd. Daarvoor was de ontwikkeling van het park in handen van Landal. Tijdens de Second Home beurs in maart j.l. bleek op de stand van EuroParcs dat bijna alle vakantiewoningen al verkocht zijn.

Meer informatie: www.poortvanamsterdam.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *