De Dag van de Recreatie, een dag vol inspiratie en fun!

Op donderdag 1 november vindt voor de eerste keer De Dag van de Recreatie plaats in Center Parcs De Eemhof. Tijdens deze dag, georganiseerd door FNV recreatie, wordt de recreatiemedewerker in het zonnetje gezet.

Zwembad in Centerparcs De Eemhof
Blijven ontwikkelen in je vak
Er worden tijdens de dag inspirerende workshops gegeven. Zo geeft Michael Bunink, gastvrijheidexpert, een workshops over gastvrijheid in de recreatie, waar hij iconische situaties schets waarbij gastvrijheid steeds het uitgangspunt is. Jezelf ontwikkelen in je vak is belangrijk, maar ook op persoonlijk vlak valt er veel te ontdekken. Waar liggen jouw sterke punten? Hoe zien jouw collega’s je? En hoe komt het toch dat het samenwerken met de ene collega nét wat gemakkelijker gaat dan met die andere collega? Ontdek het allemaal tijdens de Personal Mapping workshop!

En de winnaar is…
Tijdens De Dag van de Recreatie maken we bekend wie verkozen is tot Leukste Collega Recreatie 2018 en Beste Praktijkopleider Recreatie 2018. Heb jij nou zo’n collega waarvan je denkt die is echt het allerleukste of ken jij een praktijkopleider die alles in het werk stelt om studenten het beste uit zichzelf te laten halen? Meld hem of haar dan nu aan!

Food & fun
Naast de leuke workshops kan je genieten van een heerlijke lunch en gezellige borrel.

Meld jezelf en je collega’s aan!
Alle recreatiemedewerkers zijn welkom tijdens De Dag van de Recreatie. Entree is gratis.

Meer informatie: www.fnvrecreatie.nl/dvdr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *