Burgers’ Zoo gebruikt musical om het park te positioneren

Koninklijke Burgers’ Zoo presenteert komende zomer, in samenwerking met Van Hoorne Entertainment (bekend van onder andere Woezel & Pip en de musical Rapunzel) een musical die aansluit bij de themazone ‘onderwaterwereld’ met als thema Deep Ocean Monsters. De musical speelt een belangrijke rol in de positionering van het dierenpark.

DeepOceanMonsters2
de Deep Ocean Monsters Show

Beleving staat centraal in de positionering
Bezoekers genieten van 16 juli tot en met 28 augustus dagelijks meerdere malen van een speciaal voor Burgers’ Zoo geproduceerde musical over het leven op de bodem van de oceaan. Het Auditorium van het zakelijk congrescentrum Safari Meeting Centre is in deze periode omgebouwd tot blackbox, waardoor het publiek het gevoel krijgt dat de diepzeemonsters met behulp van blacklight over het podium en dwars door het publiek zwemmen. Deep Ocean Monsters is een vernieuwend edutainment project, waarbij de jongste bezoekers van het park naast humor, zang en dans ook veel leren over de vrij onbekende en soms monsterlijke wezens die de diepzee bevolken. Op fantasierijke wijze gaat de hoofdrolspeelster in haar droom in gesprek met deze wezens en kunnen bezoekers zich samen verwonderen over de schoonheid van de natuur. De musical is bij de entree inbegrepen.

Storyline musical Deep Ocean Monsters
Tijdens haar bezoek aan Burgers’ Zoo verwondert de jonge Zoë zich over de kleurrijke onderwaterwereld van Burgers’ Ocean, waar bezoekers een droge duik maken in een tropisch koraalrif van acht miljoen liter water. Ze zou dolgraag dierverzorger in de Ocean willen worden. Als ze thuis komt, valt ze moe in slaap met haar boek over vissen, waarna ze droomt over de diepzeemonsters en hier in gesprek met ze raakt. Bezoekers worden in een wervelende show meegezogen naar de donkere wereld van de diepzee, waar ze zich verbazen over de wezens die hier leven.

Meer informatie: www.burgerszoo.nl/monsters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *