Albron maakt van Center Parcs diner een (kinder)feestje

Onlangs heeft Albron op Nederlandse en Belgische parken van Center Parcs de Jungle Kitchen geïntroduceerd om daarmee het kindvriendelijke karakter van de parken tot uiting te laten komen in de restaurants. In 2012 is het concept getest op Center Parcs Het Heijderbosch. Aan de introductie van dit nieuwe restaurantconcept is tot nu toe weinig aandacht besteed in de communicatie van Center Parcs.

jungle kitchenEten is een feest…
Dat bewijst de nieuwe aanpak voor kinderen op de parken. De leukste en lekkerste kindergerechten worden op een speelse manier aangeboden of kunnen ze zelf maken. Een garantie op lege bordjes, blije kindersnoetjes en tevreden ouders. Richting de (kleine) gasten wordt de nieuwe eetbelevenis als volgt gepresenteerd: “Ooit al eens een hamburger aan de bomen zien groeien? Of een vulkaan gezien die uitbarst van de lekkerste tomatensaus? Geen enkele Jungle in de hele wereld is zo vol met lekker eten voor kinderen als de Jungle Kitchen.”

Kinderen beslissen over restaurant en eten
Op fansite CenterParcsforum.nl werden de eerste ervaringen opgetekend; “De Jungle Kitchen is geen nieuw horecadeel, maar blijkt een speciaal gecreëerd loyaliteitsprogramma te zijn, dat bedoeld is om van het eten en drinken een beleving voor kinderen te maken.” De fansite heeft verder achterhaald dat het voor Albron een nieuwe koers is om nog scherper op kinderwensen te letten, aangezien zij op vakanties bepalen waar en wat er gegeten wordt. De Jungle Kitchen geeft invulling aan deze nieuwe aanpak, door de aanleg van een vrolijk gekleurd bos met voedsel en fantasiefiguren, de zogeheten Jungles. In Heijderbosch werden ook een speelhuis en een (film)theatertje aan het restaurantconcept toegevoegd.
Meer informatie op: www.Centerparcsforum.nl

BrandMedia produceerde de animatie trailer voor Albron Center Parcs personeel ter introductie van het Jungle Kitchen Concept:

Jungle Kitchen kinderconcept Albron Center Parcs from BrandMedia Productions on Vimeo.

Bron: Albron

Zie ook:

www.centerparcs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *