Zoo Antwerpen opent een vrij toegankelijke ZOOmerbar met muzikaal vermaak

Zoo Antwerpen, gelegen in het centrum van de stad, opent tijdens de zomermaanden een horecaterras; de ZOOmerbar. De toegang tot de bar is gratis, ook voor mensen de ZOO niet bezoeken.

Van 1 juli tot en met 31 augustus wordt het Flamingoplein dé plek bij uitstek om uitgebreid te genieten van een frisse cocktail, zomerse snacks en sfeervolle live-optredens. Dit alles in een uniek kader met zicht op de roze flamingo’s. Alhoewel de bar is geopend van 16u30 tot 20u30 zijn er alleen (uitgebreide) snacks te verkrijgen. Het concept biedt dus geen volwaardig restaurant.

Muziek zit diep geworteld in het DNA van ZOO Antwerpen en dat wil de dierentuin ook graag overbrengen op haar gasten. 62 dagen lang geven verschillende muzikanten zeven avonden per week het beste van zichzelf op het podium naast de iconische Kiosk. Het muzikale aanbod is enorm gevarieerd.

Zoo Antwerpen is niet de enige dierentuin met een publiek toegankelijke horeca (zonder entreekaartje). Ook Artis in Amsterdam heeft enkele jaren geleden een publiek toegankelijk stadsplein / horecaplein opengesteld.

Meer informatie: www.zooantwerpen.be/nl/zoomerbar/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *