Volle agenda voor professionals in recreatie

De agenda op Pretwerk is weer bijgewerkt voor de maanden september en oktober. Er zijn opvallend veel beurzen op horecagebied en voor de doelgroep 50-plus. Komende week is de watersport in beeld op de Hiswa te Water en kunt u kennis bijtanken over natuur en landschap op de conferentie Groene Golflengte.

Activiteiten in de komende week:

Benelux Golf Fair – 4 – 5 september
Op zondag 4 en maandag 5 september vindt  de jubileumeditie van de Benelux Golf Fair plaats. Alweer voor de 20ste maal wordt deze ontmoeting tussen inkopers en leveranciers in de golfbranche gehouden.In de gezellige High Five hal van de jaarbeurs Utrecht zullen  er ongetwijfeld weer nieuwe impulsen ontstaan om de golfbranche te stimuleren.
www.beneluxgolffair.nl

Groene Golflengte, natuur en Landschap, Radio Kootwijk, 5 – 11 september
Juist deze tijd – met het stopzetten van grote investeringen door Rijksoverheid – vraagt niet alleen om nieuwe definities en ideeën, maar ook om nieuwe partijen die zich eigenaar voelen van natuur en landschap. Gaan Landal Greenparks, Unilever en Univé deze zorg op zich nemen? Of moeten de bewoners van het landschap zelf de snoeischaar ter hand nemen?
Groene Golflengte biedt vanuit Radio Kootwijk een hele week ruimte om de verschillende natuur- en landschapfrequenties te laten zien en horen. Groene Golflengte is een podium voor nieuwe denkwijzen, concepten en oplossingsrichtingen. Deelnemers zijn ondernemers, ontwerpers, denkers, burgers, kunstenaars en onderzoekers.
http://www.groenegolflengte.nl

Hiswa te Water, 6 – 11 september
Ziet u de watersporter als uw doelgroep, of bent u op zoek naar een leuke vaarattractie? Dan kunt de Hiswa te water in IJmuiden eigenlijk niet overslaan.

  • Honderden boten in één keer bekijken en vergelijken
  • Ruim 350 boten in het water
  • Alle bekende merken vertegenwoordigd
  • Aanbod van sloepen, sportboten, motorjachten, RIBs, consoleboten, open zeilboten, kajuitzeiljachten en luxe catamarans
  • Diverse bootlengtes: < 7 meter op de kade, > 7 meter in het water
  • Zowel seriegebouwd als (semi)custom-built
  • Op de kade een breed aanbod van nautische producten en diensten
  • Culinair genieten op kade en steigers
  • Activiteiten op en rond het water: workshops, lezingen, demonstraties
  • Speciale kinderactiviteiten zoals de Delta Lloyd Optimisten Arena

Meer informatie: www.hiswaterwater.nl

Open Monumentendag, 11 en 12 september
Volgend weekend worden vele monumenten eenmalig opengesteld. Heeft u daar al een arrangement aan gekoppeld? Het is weliswaar laat, maar dankzij internet kunt u er nog een last-minute aanbieding van maken. Voor de bezoekers biedt de monumentendag een unieke kans om eens een bijzonder gebouw van binnen te bekijken. Het thema van dit jaar: Nieuw gebruik – oud gebouw.
Meer informatie: www.openmonumentendag.nl

Bekijk het complete overzicht in De agenda voor recreatie, toerisme en sport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *