Vandaag

Filters

Als u één van de invoergegevens wijzigt, wordt de lijst met gebeurtenissen vernieuwd met de gefilterde resultaten.

FEC inspiratie dag @ Playdome

Kleinere compacte attracties kun je bundelen of combineren met andere functies (zoals retail). Op deze inspiratiedag, georganiseerd door Pleisureworld, wordt gekeken naar de juiste formule(s) voor Family Entertainment Centres (FECs) en Retailtainment omgevingen. De FEC inspiratie dag is te gast bij het innovatieve Playdome - een concept van Sydney & Nicky Broos.

Horecava (horecabeurs)

RAI Amsterdam

Grootste horeca vakbeurs van Nederland. De bezoeker van Horecava is een professional in de horeca die blijft innoveren en altijd op zoek is naar de nieuwste trends op het gebied van food, drinks, design en techniek. Tijdens de Horecava worden ook diverse kennis-sessies georganiseerd.

Travel Trade Day (vakdag Vakantiebeurs)

Jaarbeurs Utrecht

De Travel Trade Day staat in de Nederlandse recreatiesector beter bekend als de Vakdag van de Vakantiebeurs. Op deze dag wordt veel kennis gedeeld in diverse kennissessies. Natuurlijk geeft het NBTC weer een vooruitblik op de vakantieplannen van Nederlanders. En tot slot is de vakdag bij uitstek een geschikt moment om te netwerken met binnen- […]

Vakantiebeurs

Jaarbeurs Utrecht

De Vakantiebeurs is hét jaarlijks terugkerende reisevenement van Nederland. Een begrip in binnen- en buitenland, want niet vaak worden onder één dak alle zintuigen geprikkeld door zoveel organisaties en locals uit zoveel verschillende landen. Dit jaar wordt er extra energie gestoken in het presenteren van Nederland als vakantieland.

Fitur

Ifema Madrid, Spanje

Event voor professionals in toerisme, vooral gericht op de Spaanstalige landen.

Recreatie Next Level

evenementenhal Hardenberg Hardenberg, Nederland

Recreatie Vakbeurs organiseert een nieuw event voor de recreatiebranche: Recreatie Next Level. Dit is een extra toevoeging naast de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Het tweedaagse B2B-event Recreatie Next Level vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem, centraal gelegen in de regio Zuid- en West-Nederland.