Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Consumer Behaviour in Tourism Symposium Industry Day

Breda University Breda, Nederland

Tijdens de CBTS 2023 Industry Day komen internationale thoughtleaders, onderzoekers en de toerisme sector samen om ideeën en resultaten, ontwikkelingen en innovaties die van invloed zijn op de toekomst van consumentengedrag in het toerisme, te bespreken en uit te wisselen. Dit congres is onderdeel van een meerdaags evenement over consumentengedrag.

Second Home Expo, Antwerpen

Antwerp Expo Antwerpen, België

Beurs voor consumenten die een vakantiewoning willen kopen - als investering of voor eigen gebruik. Traditioneel is de Second Home Expo ook een netwerkbijeenkomst voor partijen uit het recreatief onroerend goed.

Landelijke Data Alliantie kennisdag

Jaarbeurs Utrecht Utrecht

Deze dag, sterk gericht op toeristische regio's, staat in het teken van kennis delen en uitwisselen over toerisme van, naar en in ons land. Er worden onder andere nieuwe resultaten gedeeld over het onderzoek inkomend (dag)toerisme en updates gegeven over de Nationale Datastrategie.

Provada (vastgoedbeurs)

RAI Amsterdam Amsterdam

Vastgoedbeurs Provada in de Amsterdamse RAI organiseert ook enkele bijeenkomsten voor de sector leisure. enkele voorbeelden: De NVM presenteert de jaarcijfers over de markt van van vakantiewoningen en Horwath geeft een presentatie over trends in de hotelsector. zie ook: www.pretwerk.nl/productnieuws/ook-leisurevastgoed-heeft-een-plekje-op-de-vastgoedbeurs-provada/80373

Ecsite conference (science centers)

Valletta , Malta

Europese conferentie voor de deelsector van science centers en andere wetenschapsgerelateerde attracties. Een zeer levendige bijeenkomst met meer dan 70 kennissessies.

NIMA Marketing Day

De Fabrique Utrecht, Nederland

Jaarlijks event voor marketingprofessionals. Wij zagen in het programma o.a. een presentatie van Center Parcs over hun nieuwe merkidentiteit en marketingstrategie.

Nationaal Fietscongres

Dieren Rheden, Nederland

Het thema van het Nationaal Fietscongres 2023 is 'Natuurlijk Innovatief'. Op 21 juni is er ook nog een pré congres dag.

Embrace

Grolsch Veste Enschede, Nederland

Booking Experts organiseert op dinsdag 27 juni 2023 de eerste editie van het kennisevent Embrace: voor en door professionals die dagelijks te maken hebben met de nieuwste vraagstukken in de verblijfsrecreatie.

Hiswa te Water

Lelystad Lelystad, Nederland

De 38ste editie van de Hiswa te Water zal in 2023 plaatsvinden in, natuurlijk, Batavia Haven Lelystad. De haven zal dan weer worden omgetoverd tot het walhalla voor ieder type watersporter.

IAAPA Expo Europe

Wenen Wenen, Oostenrijk

De Jaarlijkse expo voor de Europese sector van attracties (pretparken, dierentuinen, kermissen, fecs, indoor speelparken, e.v.a.)

Vakbeurs Openbare Ruimte

Jaarbeurs Utrecht Utrecht

Jaarlijkse vakbeurs waar van alles te vinden is voor de inrichting van de publieke buitenruimte. Voor recreatiebedrijven met een omvangrijke buitenruimte is deze beurs zeker ook interessant. Standhouders voor deze doelgroep zijn o.a. aanbieders van groeninrichting, sport- en speeltoestellen, aanleg van wegen en paden, openbare verlichting en straatmeubilair.

Countus Recreatiecongres 2023

Paleis het Loo Apeldoorn, Nederland

Ook deze editie zullen er gerenommeerde sprekers zijn en kun je je aanmelden voor 2 kennissessies. De inhoud hiervan is nog niet definitief, maar zullen waarschijnlijk ingaan op energie-transitie in de recreatie en robotisering en automatisering. In juni wordt het programma definitief gemaakt.