Vandaag

Filters

Als u één van de invoergegevens wijzigt, wordt de lijst met gebeurtenissen vernieuwd met de gefilterde resultaten.

De Fitnessorganisatie van de toekomst

Papendal Arnhem, Nederland

Tijdens het NL Actief symposium nemen we je mee op een reis naar ‘de fitnessorganisatie van de toekomst’. Samen met vooraanstaande sprekers, waaronder futurist Richard van Hooijdonk, dagvoorzitter Gerrit Heijkoop, Bouchra Talidi en Erik Wegewijs, staan we stil bij belangrijke thema’s zoals diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. We delen waardevolle inzichten over leiderschap en teamdynamiek, essentieel […]

IAAPA Expo Europe

RAI Amsterdam Amsterdam, Nederland

De grootste attractievakbeurs van Europa, georganiseerd door IAAPA. De vakbeurs wordt elk jaar in een ander land gehouden. Dit jaar is Nederland aan de beurt. Het is een uitgelezen kans om kennis en inspiratie op te doen op het gebied van attracties en recreatieve beleving. Het kennisprogramma start al een dagje eerder.

Vakbeurs Openbare Ruimte

Jaarbeurs Utrecht

Alles over inrichting en beheer van duurzame en circulaire openbare en semi-openbare ruimte.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Jaarbeurs Utrecht

Kampeer & Caravan Jaarbeurs is het grootste kampeerevent van Nederland. Met aandacht voor duurzaam kamperen, workshops van exposanten, verhalen van kampeerinfluencers en campings die zich ter plekke presenteren. De beursvloer is als een enorme camping waar je alles kunt uitproberen en van dichtbij kunt bekijken.

Second Home beurs

Brabanthallen 's Hertogenbosch

Consumentenbeurs voor de verkoop van internationale vakantiewoningen. Naast een bijeenkomst voor consumenten is de Second Home ook altijd een mooi netwerkmoment voor professionals in de sector verblijfsrecreatie.

Horecabeurs BBB Maastricht

Mecc Maastricht Maastricht

Een bezoek aan de horecavakbeurs BBB Maastricht levert een belangrijke bijdrage aan het succes van jouw horecaonderneming. BBB Maastricht onderscheidt zich door het persoonlijke en internationale karakter, de met zorg aangeklede beursvloer en het kwalitatief hoogwaardige programma.

Praktijkdag; Vakantiehuis van de toekomst

Bio Vakantieoord Arnhem, Nederland

Praktijkdag met volop inspiratie voor de professional in verblijfsrecreatie. Ook wordt deze dag de winnaar bekend gemaakt van de verkiezing 'Meest innovatieve vakantiepark van de Benelux'.

Second Home Expo

Flanders Expo, Gent Gent, België

Consumentenbeurs voor de verkoop van internationale vakantiewoningen. Naast een bijeenkomst voor consumenten is de Second Home ook altijd een mooi netwerkmoment voor professionals in de sector verblijfsrecreatie.