Vandaag

Filters

Als u één van de invoergegevens wijzigt, wordt de lijst met gebeurtenissen vernieuwd met de gefilterde resultaten.

Bekendmaking ‘Top 10 Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’

Showroom Yala Emmeloord, Nederland

Op dinsdag 14 mei 2024 wordt bekend gemaakt welke tien vakantieparken zijn geselecteerd voor de eindronde van ‘Meest Innovatieve Vakantieparken van de Benelux’. Afgelopen periode heeft een deskundige vakjury de longlist van 39 parken bezocht. Uit de top 10 wordt eind 2024 de overall winnaar gekozen en certificaten uitgereikt voor bijzondere prestaties op specifieke onderdelen.

Nationaal Fietscongres

New Babylon Den Haag, Nederland

Het Nationaal Fietscongres is er om te leren, te ontmoeten, oplossingen en vraagstukken te bespreken maar vooral elkaar te inspireren. Het thema is ‘Fiets en voel je vrij’. Bij de aanwezige doelgroepen (in 2023) lag de nadruk sterk op overheden en adviesbureaus.

Nationaal Congres Citymarketing

Universiteit Tilburg Tilburg, Nederland

Het vinden en binden van talent is een cruciale taak voor elke stad en regio. Talent is niet alleen op zoek naar kansen, maar wil ook impact maken. De aanwezigheid of het gebrek aan talent heeft aanzienlijke gevolgen voor de ontwikkeling van je stad en regio. Op het Nationaal Congres Citymarketing wordt dieper ingegaan op […]

Open Huis fec Posta7

Posta7 Tolbert, Nederland

Grootschaligheid gaat gepaard met gastvrijheid en laagdrempeligheid bij FEC Posta7. Bijzonder zijn ondermeer de Jail Challenge en dé Formule 1-ervaring. Beide topactiviteiten zijn zelf ontwikkeld, door de eigen mensen van initiatiefnemer Oetze Mulder. Ook heeft Mulder een volautomatisch curlingscoresysteem en -terugschuifsysteem in eigen beheer uitgerold. Tijdens de volgende vakdag van Pleisureworld vertelt Oetze meer over […]

IAAPA Expo Europe

RAI Amsterdam Amsterdam, Nederland

De grootste attractievakbeurs van Europa, georganiseerd door IAAPA. De vakbeurs wordt elk jaar in een ander land gehouden. Dit jaar is Nederland aan de beurt. Het is een uitgelezen kans om kennis en inspiratie op te doen op het gebied van attracties en recreatieve beleving. Het kennisprogramma start al een dagje eerder.