Vandaag

Filters

Als u één van de invoergegevens wijzigt, wordt de lijst met gebeurtenissen vernieuwd met de gefilterde resultaten.

Fiets- en Wandelbeurs Nederland

Jaarbeurs Utrecht

De populaire Fiets- en Wandelbeurs trekt elk jaar weer een zeer selecte doelgroep van actieve vakantiegangers. De edities in Nederland en België (2 - 3 maart) trekken gezamenlijk ruim 45.000 bezoekers.

Fiets- en Wandelbeurs België

Flanders Expo, Gent Gent, België

De populaire Fiets- en Wandelbeurs trekt elk jaar weer een zeer selecte doelgroep van actieve vakantiegangers. De edities in Nederland (23 - 25 februari) en België trekken gezamenlijk ruim 45.000 bezoekers.

ITB Berlin

Messe Berlin Berlijn, Duitsland

Internationale Travel Trade Show, waarin ook Nederlandse bestemmingen goed vertegenwoordigd zijn. In 2023 was NBTC hier aanwezig, samen met 44 partners die de Nederlandse stand samen vorm gaven.

Vakbeurs Sportacommodaties

Expo Houten Houten, Nederland

Sportieve recreatie wordt steeds vaker aangeboden door commerciële partijen; denk bijvoorbeeld aan de opkomst van de fitnesscentra - inmiddels de meest beoefende sport in Nederland. Dat is een enorme kentering in het Nederlandse sportlandschap dat van oudsher wordt gedomineerd door sportverenigingen. Ook op vakantieparken, campings en hotels zijn sportvoorzieningen bijna een standaard onderdeel van de […]

Second Home Expo

Flanders Expo, Gent Gent, België

Publieksbeurs voor de verkoop van vakantiewoningen

Independent Hotel Show

RAI Amsterdam Amsterdam

Een vakbeurs voor de hospitalitysector, met de nadruk op hotels. Er zijn 200 exposanten en daarnaast wordt er een lezingenprogramma georganiseerd. De nadruk ligt sterk op innovatie in de hotelsector.

Embrace Growth 2024 – by Booking Experts

Burgers' Zoo, Arnhem Arnhem, Nederland

Hét kennisevenement  van de branche "Embrace Growth", georganiseerd door Booking Experts (reserveringssoftware verblijfsrecreatie). Een dag vol inspiratie, kennisdeling en netwerken. Alles in het thema Embrace Growth. Groei voor jouw onderneming, jijzelf en jouw personeel.

ZwembadBranche congres

De Cantharel Apeldoorn, Nederland

Op het ZwembadBranche congres weet de organisatie telkens weer sprekers te vinden die de exploitatie van zwembaden benaderen vanuit verrassende invalshoeken. Het congres is daarnaast ook een uitstekend netwerkmoment voor deze deelsector waarop volop kennis wordt gedeeld.

Open Camping Dag

Op zaterdag 6 april openen campings, dealerbedrijven en kampeerwinkels hun deuren om de start van het kampeerseizoen te vieren. Het evenement is een initiatief van Stichting Open Camping Dag. Het doel van de stichting is om te laten zien hoe leuk het is om te kamperen.

Open Huis fec Posta7

Posta7 Tolbert, Nederland

Grootschaligheid gaat gepaard met gastvrijheid en laagdrempeligheid bij FEC Posta7. Bijzonder zijn ondermeer de Jail Challenge en dé Formule 1-ervaring. Beide topactiviteiten zijn zelf ontwikkeld, door de eigen mensen van initiatiefnemer Oetze Mulder. Ook heeft Mulder een volautomatisch curlingscoresysteem en -terugschuifsysteem in eigen beheer uitgerold. Tijdens de volgende vakdag van Pleisureworld vertelt Oetze meer over […]