Vakantiepark Slagharen vervangt deel stacaravans door houtskeletbouw huisjes

Komende winter worden de Colorado-stacaravans in Vakantiepark Slagharen gefaseerd vervangen door moderne cottages. De nieuwe comfortabele accommodaties, met de naam Red Rock, bieden plaats aan een gezin met 6 personen. De accommodaties, gebouwd in houtskeletbouw, worden in het voorjaar van 2023 worden opgeleverd.

De nieuwe accommodaties passen binnen de vergunning waaronder ook de stacaravans waren geplaatst.

De Red Rocks beschikken over een gezellige woonkamer met interactieve TV, drie slaapkamers, twee badkamers met douche en een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en magnetron. Vanuit de accommodatie loop je eenvoudig naar het attractiepark. De cottages bevinden zich achter het American Circus Theater, vlakbij achtbaan Gold Rush. Voor de realisatie werkt Slagharen samen met de leverancier BeHomes uit het Belgische Stekene en Griftdijk uit Soesterberg. 

Combinatie met het attractiepark

De nieuwe huisjes ontlenen hun naam aan het historische Red Rocks Park in Colorado. Het avontuurlijke en natuurlijke karakter van dit nationaal park, in combinatie met de knipoog naar de naam van de accommodaties die vervangen worden, maken het een passende match. Bovendien liggen de huisjes op een (rode) steenworp afstand van het attractiepark. 

Ruim 600 accommodaties

Het vakantiepark van Slagharen bestaat uit meer dan 600 accommodaties en ruim 200 kampeerplekken. Verder biedt het resort een attractiepark met meer dan 30 attracties en een subtropisch zwembad.

Alle verblijfstypes zijn voor een vakantie in 2023 nu al te boeken op www.slagharen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *