VVV Zuid-Limburg start verkiezing innovatiefste ondernemer 2013

VVV Zuid-Limburg is voor 16 september op zoek naar die ondernemers in Zuid-Limburg die zich weten te onderscheiden met nieuwe ideeën, processen of diensten binnen de toeristisch/recreatieve sector. Ondernemers die zich inschrijven, mogen zich een jaar lang de meest innovatieve toeristisch/creatieve ondernemer van het jaar 2013 noemen en ontvangen de daarbij behorende versierselen en voordelen. VVV Zuid-Limburg organiseert deze verkiezing  voor de zesde keer op rij.  Eerdere winnaars waren Wandelgids Zuid-Limburg, Kasteel Hoensbroek, Puur Limburgs, Museum Vaals en Cuba Libre.

Innovatie
Innovatie in de vrijetijdseconomie staat hoog op de agenda bij de provincie en de partners van het recreatieoverleg waaronder de Kamer van Koophandel. Ondernemers kunnen zelfs gebruik maken van diverse subsidieregelingen waarmee  innovatieve toeristisch-recreatieve concepten gestimuleerd worden. Ook VVV Zuid-Limburg wil haar verantwoordelijkheid nemen voor een  innovatieve  bedrijfstak. De VVV is er van overtuigd dat constant blijven vernieuwen, essentieel is binnen de toeristisch-recreatieve branche waar ontwikkelingen vaak veel sneller gaan dan in andere branches. Vandaar ook dat VVV Zuid-Limburg in 2008 besloten heeft om een jaarlijkse toeristische innovatieprijs uit te reiken aan de meest innovatieve toeristische ondernemer. Door deze actie hoopt VVV Zuid-Limburg de aandacht te vestigen op vernieuwende projecten binnen de toeristische bedrijfstak van Zuid-Limburg. Dit om ondernemers te stimuleren om na te denken over veranderingen binnen hun eigen bedrijf, maar ook om innovatieve ondernemers een kleine duw in de rug te geven.

VVV Innovatieprijs 2013
VVV Zuid-Limburg gaat dit jaar niet zelf ondernemers nomineren, maar  ondernemers kunnen zichzelf of collega bedrijven voordragen via de website van VVV Zuid-Limburg. Wanneer de sluitingsdatum voor het inschrijven op 15 september 2013 gepasseerd is, wordt de vakjury gevraagd om de top 10 uit de aanmeldingen te bepalen op basis van de vastgestelde criteria. De top 10 wordt vervolgens op 11 oktober 2013 bekend gemaakt. Daarna zal een online publieksstemming volgen om tot de top 3 te komen. De drie bedrijven met de meeste stemmen worden tenslotte weer aan de vakjury voorgelegd en door de jury bezocht zodat zij  uit de top 3 de uiteindelijke winnaar kunnen kiezen. De winnaar van 2013 zal bekend worden gemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VVV Zuid-Limburg in januari 2014. De winnaar van de ‘VVV Zuid-Limburg Innovatieprijs 2013’ ontvangt een speciaal ontworpen aandenken, een oorkonde en daarnaast een speciaal op maat gemaakt promotiepakket van VVV Zuid-Limburg.

Nomineren kan vanaf nu!
Vanaf nu tot en met 15 september 2013 kunnen Zuid-Limburgse ondernemers zichzelf of collega bedrijven voordragen om in aanmerking te komen voor de innovatieprijs van VVV Zuid-Limburg. Dit kan via het speciale voordrachtsformulier. Natuurlijk moet daarbij gemotiveerd worden waarom  de betreffende ondernemer in aanmerking moet komen voor deze prijs.

Meer informatie over de VVV Zuid-Limburg Innovatieprijs 2013 vindt u via www.vvvzuidlimburg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *