Studiereis voor recreatiesector naar Londen

KWAN leisure organiseert van 6 tot en met 8 mei een inspirerende driedaagse studiereis naar Londen. Tijdens de reis wordt er kennis gemaakt met een aantal unieke attracties. Tevens wordt er deelgenomen aan het BlooloopLive event waar sprekers uit het vakgebied vertellen over de nieuwste ontwikkelingen.

londenHet programma ziet er als volgt uit:

  • Dag 1
    Bezoek aan het Thorpe park inclusief lunch. Er wordt een presentatie gegeven over de operations, marketing en de nieuwe ontwikkelingen. Na de presentatie is er gelegenheid om 3 uur vrij rond te lopen in het attractiepark. Het diner vindt plaats in de jungle van het Rainforest café. In het avondprogramma krijgen de deelnemers een backstage tour bij de London-Eye.
  • Dag 2
    BlooloopLive event. Sprekers uit het vakgebied brengen deelnemers op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen. De avond wordt afgesloten met het avondprogramma van BlooloopLive.
  • Dag 3
    Harry Potter experience en vervolgens de terugreis.

Deelnemen
De kosten voor deze studiereis bedragen € 1.995,= excl. BTW, all-in. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@kwanonline.nl. Na betaling van de deelnamekosten is uw deelname definitief. Annulering kan tot maximaal 6 weken voor aanvang van de reis. Op deze reis zijn de algemene voorwaarden van KWAN Leisure van toepassing. De reis gaat door met een minimum aantal deelnemers van 6 personen.

Meer informatie: www.kwanleisure.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *