Nominaties ‘Leerbedrijf van het Jaar 2015 Recreatie’ bekend

Kenwerk organiseert ook dit jaar weer de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar Recreatie. De commissie heeft drie bedrijven voor deze titel genomineerd. De bekendmaking van de winnaar ‘Leerbedrijf van het Jaar 2015 Recreatie’ zal plaatsvinden op dinsdag 10 maart 2015 tijdens het sector event ‘werken in de recreatie: leuk, fit en vitaal’.

logo verkiezing leerbedrijf van het jaar 2015De genomineerden van dit jaar zijn:

  • Kennemer Duincamping Bakkum te Castricum
  • Landal Aelderholt te Aalden
  • Billy Bird Park Hemelrijk te Volkel

Vakjury
Erkende leerbedrijven voor de sector recreatie konden voorgedragen worden of zichzelf kandidaat stellen voor de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2015’. De commissie heeft uit alle inzendingen de drie beste leerbedrijven geselecteerd. Medio januari gaat de commissie bij de genomineerde leerbedrijven langs om van de ondernemer, medewerkers en leerlingen te horen wat hun bedrijf tot de mogelijke winnaar maakt. Bij deze laatste beoordeling worden de volgende criteria gehanteerd: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid van een opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van een ambassadeursrol en de opleidingsresultaten.

Naast de vakjury heeft het publiek de mogelijkheid om voorafgaand aan de officiële uitreiking digitaal mee te stemmen.

Commissie
De commissie die het Leerbedrijf van het Jaar 2015 kiest, bestaat uit vertegenwoordigers van de sociale partners, het onderwijs, winnaar Leerbedrijf van het Jaar en Kenwerk. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de recreatiesector hebben onder de aandacht te brengen.

Meer informatie: www.kenwerk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *