Landal opent nieuwe camping in ’t Gooi

Landal GreenParks heeft eigen campings bij zeven van haar vakantieparken in Nederland en Duitsland. Binnenkort kunnen gasten verblijven op de eerste camping van de vakantieaanbieder in ’t Gooi. Landal Gooise Heide is een natuurlijk gelegen kampeerterrein omgeven door de fraaie heidegebieden tussen Huizen en Blaricum.

In de eerste fase worden er 45 luxe ingerichte safaritenten geplaatst, inclusief sanitair, keuken en stromend water. Vanaf 1 juli kan er worden geboekt voor de safaritenten. De eerste gasten kunnen er eind juli al terecht. 

Camping Landal Gooise Heide is eigendom van I&S Vastgoed, en Landal verhuurt in opdracht van I&S. I&S besteedt de operationele bedrijfsvoering uit aan Sporthart ’t Gooi en Landal biedt functionele ondersteuning aan de parkoperatie.

Op Landal Gooise Heide zijn vier-, vijf- en zespersoons safaritenten beschikbaar, deze zijn tot medio oktober te boeken. In april 2022 verwacht men een tweede fase van nog eens 70 luxe tenten te plaatsen. Momenteel wordt het eerste deel van het prachtig gelegen 7,7 ha. grote terrein inclusief het receptiegebouw gebruiksklaar gemaakt. Het terrein is autovrij en onder verschillende tentdoek-overkappingen kunnen activiteiten plaatsvinden. Er worden vier centrale activiteitententen geplaatst en er is een speelplaats voor kinderen. Diverse activiteiten worden aangeboden door het al aanwezige Sporthart ’t Gooi. Het terrein ademt een gemoedelijke sfeer in een natuurlijke bosrijke omgeving en is een uitstekende bestemming voor families met kinderen.

Inspirerende omgeving

Landal Gooise Heide ligt aan de Woensbergweg in Huizen, ingesloten tussen het natuurreservaat de Huizer Eng en het Warandepark. Dit gebied staat bekend om haar rietgedekte boerderijtjes, glooiende heidevelden en de Gooise schaapskudde. De omgeving van Laren en Blaricum inspireerde kunstenaars als Mauve en Mondriaan en vlakbij ligt het Goois Natuurreservaat, met populaire uitjes als De Schaapskooi Blaricummerheide en Speelbos ’t Laer. De omgeving heeft bovendien een goed onderhouden wandel- en fietspadennetwerk.

Meer informatie: www.landal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *