Landal GreenParks wint opnieuw
Foodservice Award categorie Leisure

De Foodservice Award in de categorie Leisure gaat dit jaar opnieuw naar Landal GreenParks. Ook vorig jaar won Landal de onderscheiding in deze categorie. Zuivelhoeve werd verkozen tot ‘overall winnaar’.

De winnaars van de Food Service Awards 2022 zouden oorspronkelijk bekend worden gemaakt op de Horecava, maar door de toen geldende covid-maatregelen kon dat niet doorgaan. Op 10 maart zijn de winnaars alsnog feestelijk bekendgemaakt. Rogier Claessens, concept designer van Landal GreenParks, nam de prijs in ontvangst.

“Geweldig dat we opnieuw de Foodservice Award in de categorie Leisure hebben behaald. Een mooie erkenning van onze gasten en een flinke opsteker voor onze restaurantmedewerkers. We zijn ook vorig jaar blijven investeren in creatieve en vernieuwende menukaarten met aandacht voor duurzame gerechten en de mogelijkheid tot afhalen of bezorgen. Ook ontstonden andere duurzame initiatieven, waaronder samenwerking met Too Good To Go,” aldus Jeroen Mol, operationeel directeur van Landal GreenParks.

Foodservice Awards werden dit jaar uitgereikt in de categorieën: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdbezorging. Ruim 21.000 consumenten brachten hun stem uit op de deelnemende foodservicebedrijven in diverse categorieën en beoordeelden de prijs, het assortiment en de service van hun favoriete foodservicebedrijf. Ook aspecten rondom covid-19 werden beoordeeld, zoals veiligheid, hygiëne en service.

De verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava en werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd.

Meer informatie: https://info.foodserviceaward.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *