Familiecamping Sie-Es-An ziet volop groeikansen

Ondanks dat de laatste gasten vertrokken zijn, breekt bij Camping Si-Es-An bepaald geen rustige winterperiode aan. Eigenaren Jarno en Willeke Keizer breiden het terrein en de faciliteiten de komende maanden fors uit. Dat is mogelijk door een overname van een groot deel van buurman ’t Reestdal/Zomerlicht. “Voor ons is dit een unieke kans om onze gasten nog meer kwaliteit te bieden”, vertelt Jarno.

Natuurluxe kamperen

Steeds meer kampeerders vallen de laatste jaren voor het ‘natuurluxe kamperen’ aan de rand van het Heuveltjesbos. Vaak moest Si-Es-An daarom mensen teleurstellen. “Dat is een van de redenen waarom we deze kans met beide handen aangrijpen: we voegen 4,5 hectare toe aan de tien hectare die we al hadden. Daarmee verdubbelen we ons kampeerterrein. Straks hebben we twintig verhuuraccommodaties extra en zestig nieuwe kampeerplekken, waarvan elf met privé-sanitair. We kunnen dus meer kampeerders blij maken.”

Nieuwe entree

Net zo enthousiast zijn de campinghouders over de nieuwe faciliteiten. Ook die leveren weer meer ruimte op. Si-Es-An verplaatst bijvoorbeeld de receptie en de snackbar naar de huidige hoofdingang van ’t Reestdal. “Onze receptie blijkt nu regelmatig te krap. Ook de combinatie van de snackbar en onze Brasserie de Boerderij is niet ideaal. Dat lossen we met de verhuizing op. Ook breiden we het aanbod van de snackbar uit: je kunt daar straks ook gezellig genieten van een broodje of een menu. Voor de culinaire fijnproevers blijft De Boerderij dé plek.”

Zwembad en visvijver

Bij de nieuwe entree komt een winkel met een uitgebreider assortiment. Net zoals nu blijft die vooral gevuld met streekproducten en praktische producten voor kampeerders. Dankzij de nieuwe ontwikkelingen is Si-Es-An ook een zwembad en een visvijver rijker. Het zwembad gaat niet meteen komend jaar open. “We voeren de vernieuwingen in fases door. Voor het zwembad zoeken we naar een duurzame constructie die past bij het karakter van Si-Es-An. Ook de rest van het nieuwe terrein passen we daarop aan: we vernieuwen alle infrastructuur. We vervangen bijvoorbeeld het asfalt voor eco-wegen en kiezen voor meer groen.”

Nieuwe speelzone

Camping Si-Es-An trekt twee tot drie jaar uit voor het totale project. Gasten ondervinden daarvan geen hinder. De komende periode worden in ieder geval het kampeerterrein en de nieuwe entree gerealiseerd. Jarno hoopt dat die klussen voor Hemelvaart zijn geklaard. “Ook komt er een prachtige speelzone van 25 bij 80 meter. Vanaf het kampeerterrein kijken onze gasten daar straks op uit. Dankzij dat soort voorzieningen, en een nauwe samenwerking met Reestdal Outdoor, breiden we ons aanbod aan activiteiten voor onze gasten verder uit.”

Karakter blijft

Ondanks alle ontwikkelingen op het campingterrein blijft het karakter van Si-Es-An behouden, benadrukt Jarno. “Onze gasten komen bij ons voor de natuur, de luxe voorzieningen en het culinaire aanbod. Die kwaliteit versterken we met dit plan. Maar we kiezen niet voor het massale en blijven een persoonlijke camping. Dat is juist waarom onze gasten ons waarderen. De nieuwe kampeerplekken worden heel ruim. Dankzij de extra ruimte en de nieuwe faciliteiten voldoen we aan de wensen van de moderne kampeerder. We zijn hiermee klaar voor de toekomst.”

Over Si-Es-An

Jarno en Willeke vormen de derde generatie eigenaren van de camping in het Reestdal. De opa en oma van Willeke namen 56 jaar geleden een toen kleinschalig kampeerterrein over. Vader Han en moeder Henny runden daarna de camping lang. Jarno en Willeke zetten Si-Es-An sinds 2017 voort. Zij investeren sindsdien in het duurzame en groene karakter van de camping. Dat ‘natuurluxe kamperen’ slaat aan bij de gasten.

Dit artikel verscheen al eerder op de website van Vechtdal Marketing – Redacteur: Erik Driessen

Meer informatie: www.si-es-an.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *