Duurzame Wikkelhouses bij Beerze Bulten geopend

Op Vakantiepark Beerze Bulten zijn op vrijdag 1 juli de zeven nieuwste accommodaties, de zogenaamde Wikkelhouses geopend. “Na 1,5 jaar van voorbereiding kunnen onze gasten deze zomer er eindelijk van gaan genieten!’ Aldus een enthousiaste Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Beerze Bulten.   

“We kwamen in contact met Fiction Factory, de ontwikkelaar en producent uit Amsterdam. Samen hebben we een passend plan voor Beerze Bulten bedacht. We waren direct verkocht! Het duurzame karakter van de accommodaties, het hout en de vele ramen waardoor de gasten zich midden in de natuur wanen past heel mooi bij ons park en onze visie op vakantie bij Beerze Bulten. Ook de inrichting hebben we samen met OT Design heel natuurlijk gehouden, maar wel met een luxe uitstraling. De accommodaties zijn dan ook van alle gemakken voorzien. Want luxe en natuur gaat op ons park goed samen en is ook onze kracht menen wij. Ze zijn geplaatst op een plek op het park midden tussen oude dennen en oerjeneverbessen. Dat geeft een supernatuurlijke sfeer, maar tegelijkertijd staan ze ook heel dicht bij onze centrale faciliteiten, dus dat geeft weer veel gemak voor onze gasten. Afgelopen winter hebben we op de plek van een gesloopt sanitairgebouw ook ‘Bultjes Tuin’ ontwikkeld, een nieuw wandelgebied met speeltuin. Dus de gasten lopen zo via een natuurlijke omgeving naar onze 5-sterren faciliteiten.” 

Uniek concept 

De basis van de Wikkelhouses bestaat uit plaatkarton. Dit wordt met een speciale gepatenteerde methode rond een grote mal gewikkeld en er vervolgens wordt er een milieuvriendelijke lijm toegevoegd. De elementen van de op elkaar gedrukte kartonnen basis worden omringd met hout en vervolgens aan elkaar verbonden. Bij Beerze Bulten staan twee compacte Wikkelhouses (met zes elementen) en vijf Wikkelhouses XL (bestaande uit acht elementen aan elkaar). In die laatste zit een aparte slaapkamer en onder meer een vaatwasser. Beide accommodaties zijn geschikt voor 4 personen. Dankzij de goede isolatie en luchtverwarming zijn de Wikkelhouses het hele jaar uitstekend geschikt voor een comfortabel en ontspannen verblijf. 

“Afgelopen week zijn de Wikkelhouses getest door enkele testslapers en goedgekeurd! Vanaf nu kunnen we er dus gasten in ontvangen. We heten ze dan ook van harte welkom!” aldus Hagedoorn.

Bron en meer informatie: www.beerzebulten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *