Dorpscamping Gemert verkozen tot Camperlocatie van het jaar 2021

Camperaars kiezen Dorpscamping Gemert in Noord-Brabant tot Camperlocatie van het jaar 2021. Dit is een prijs van Campercontact, één van Europa’s grootste platforms met camperlocaties. De camping in Noord-Brabant scoort met een gemiddelde beoordeling van 4,92 (uit 5) het hoogst op Campercontact.

Bezoekers waarderen Dorpscamping Gemert vanwege de rust, de goed verzorgde voorzieningen en de gastvrije eigenaren. Daarnaast ligt de camperlocatie op loopafstand van het centrum en de natuur. Eigenaren Hans Crooijmans en Chantal Vogels zijn erg blij met de onderscheiding. “Wij zijn onze gasten enorm dankbaar voor de waardering. We zijn amper twee seizoenen open en ontvangen al zulke mooie recensies. Dat is een pluim op ons werk en een goede motivatie om zo door te gaan.”

Tweede en derde plaats

Op de tweede plaats eindigt Camperplaats bij camping Sparrenhof uit Drenthe. Deze camperlocatie in Gasselte scoort gemiddeld een 4,85. De derde plaats gaat naar camperplaats Polderhaan in Harmelen. De gemiddelde score van deze camperlocatie is 4,84.

Campercontact reikt de prijs Camperlocatie van het jaar uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 2.200 overnachtingslocaties die camperaars kunnen vinden via de app en op de website van Campercontact. Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de uitreiking (2020) minimaal vijftien beoordelingen te hebben gehad op het platform. De camperlocatie met de hoogste gemiddelde beoordeling wint de prijs en mag een jaar lang de titel Camperlocatie van het jaar dragen. De mate van impact van corona op een land, gebied of camperlocatie is niet meegenomen bij het selecteren van de winnende overnachtingslocaties.

Overige winnaars camperlocatie van het jaar 2021

  • België: Camperhoeve De Bonterie in Diksmuide, West-Vlaanderen.
  • Duitsland: Ferienhof de Slaaphoeve in Emlichheim, Nedersaksen.
  • Frankrijk: Camping Verte Rive in Cromary, Bourgogne-Franche-Comté.
  • Italië: Camping Venezia in Venetie, Veneto.
  • Spanje: Atalaia Camper Park in Foz, Galicië.

Meer informatie:

www.dorpscampinggemert.nl

www.campercontact.com/nl

www.nkc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *