Diervoederbedrijf start met speelparadijs voor honden op vakantiepark in Overijssel

Prins Petfoods start deze maand met de realisatie van Prins Plaza, een groot ontmoetingscentrum en speelparadijs voor honden op vakantiepark Erve Raewyck in Radewijk, een nieuw en uniek vakantiepark speciaal voor hondenliefhebbers in het Overijsselse Vechtdal.

Diervriendelijke recreatiewoning

Op dit park komen 35 luxe, duurzame en diervriendelijke recreatiewoningen, helemaal ingericht op vakantie met honden. Er is een centrumgebouw met receptie, horeca met terras, een buitenspeelruimte voor de kinderen en een hondenschool met overdekte trainingshal, waar eigenaren onder begeleiding kunnen trainen en (dag)arrangementen kunnen boeken. Mede door een groepsaccommodatie voor grotere gezelschappen is de locatie uitermate geschikt voor activiteiten van ras- of hondensportverenigingen.

Impressie van de dog- bootcamp

Hondenparadijs met alle faciliteiten

Heel bijzonder op het kleinschalige park vol rust en ruimte wordt Prins Plaza, een groot speelparadijs voor honden met onder meer een speeltuin, snuffeltuin, graaftuin, snuitgolfbaan en zwemvijver speciaal voor viervoeters. Daarbij hoort een terrein met een bootcamp parcours waarop mens en hond samen actief kunnen zijn. Het aanbod staat garant voor een heerlijke vakantie waarbij honden meer dan welkom zijn.

Vakantie op maat

‘Uit ons onderzoek blijkt dat bijna 60 procent van de eigenaren hun huisdier meeneemt op vakantie’, zegt Prins experience director Mariska van Gelder. ‘Daarom organiseren we samen met experts al jaren weekenden met sport en fun voor honden, onder meer op vakantieparken. Verantwoord met hond actief zijn, om zo een nóg sterkere band te krijgen met je dier. Via Prins Plaza kunnen we het hele jaar door ondersteuning en begeleiding bieden. Zo kan het hele gezin genieten van een heerlijke hondenvakantie op maat.’

impressie snuffeltuin

Eigen bank en douche voor de hond

De luxe 4- en 6-persoons recreatiewoningen zijn aangepast aan de natuurlijke omgeving en helemaal ingericht op vakantie met honden. De 427 tot 722 vierkante meter tellende kavels worden van elkaar afgescheiden met lage groenwallen en natuurlijk hekwerk, waardoor ze beslotenheid en rust bieden. Honden kunnen onder meer rekenen op faciliteiten als hun eigen bank en een hondendouche met föhn

Verkoop recreatiewoningen van start

De verkoop van de diervriendelijke recreatiewoningen op vakantiepark Erve Raewyck (Geen eigendom van Prins Petfoods) is inmiddels gestart. Wie interesse heeft, kan via verkoop@raewyck.nl contact opnemen. Prins gaat het Plaza-concept ook uitrollen op andere locaties. Naast Radewijk komt er volgend jaar zomer een Prins Plaza in Lelystad.

Prins bezoekerscentrum

Zelf aan de slag met een hondvriendelijk vakantiepark?

Prins Petfoods wil in de toekomst meerdere speelconcepten voor honden realiseren. Vakantieparken vormen daarbij een duidelijke focusgroep, omdat veel hondenbezitter een voorkeur hebben voor vakanties op een vakantiepark. Het Honden-speelcentrum op Erve Raewijck is 4000 m groot (waaronder een zwemvijver van 800 m2). De projectleider schat in dat er minimaal 2000 m2 nodig is om een gedegen speelconcept voor honden neer te zetten. Pins Petfoods heeft in totaal 12 modules ontwikkeld waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Wie meer wil weten over een hondvriendelijke inrichting kan ook eens een kijkje nemen in het nieuwe honden experience centre in Veenendaal. Daar krijg je volop informatie over een prettig hondenleven. (o.a. over materialen voor een huisdiervriendelijke inrichting van je vakantiehuis)

Meer informatie: www.prinsplaza.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *