Vakantiepark De Betteld laat gasten risicoloos boeken

Vakantiepark De Betteld in Zelhem biedt vanaf donderdag 23 april de mogelijkheid om te boeken voor de zomervakantie met een onvoorwaardelijke geld terug garantie.

Minister president Mark Rutte heeft dinsdag weer een persconferentie gehouden. Daarin kwam naar voren dat vakantie vieren in Nederland waarschijnlijk mogelijk is deze zomer indien de noodzakelijke maatregelen worden getroffen. De Betteld nodigt gasten uit om nu risicoloos te boeken voor deze zomer. De Betteld houdt zich daarbij uiteraard aan alle overheidsrichtlijnen.

Deze aanbieding geldt voor kamperen met een eigen kampeermiddel, het huren van een chalet, de glampingtenten en de safaritenten. Boekers hoeven in eerste instantie nog niets vooruit te betalen. Men ontvangt veertien dagen van te voren een digitaal betaalverzoek wat binnen vier dagen betaald dient te zijn. Daarna gelden de normale boekingsregels. Mensen behouden het recht tot 10 dagen van te voren de boeking zonder opgaaf van redenen kosteloos te annuleren.

“De Betteld in Zelhem is bijna vijftig jaar onderweg en het bouwen van een bedrijf als dit heeft bloed, zweet en tranen gekost”, zegt eigenaar Gerhard Hobelman. “De Betteld biedt al decennia lang vakanties aan met een christelijk programma. We willen alle Nederlanders laten weten dat we deze zomer er van uit gaan dat we open zijn met de nodige maatregelen en verder een gezond bedrijf zijn. Aan het programma wordt deze zomer middels videostreaming mede invulling gegeven.” 

Vakantiepark de Betteld in Zelhem is met bijna 500 plaatsen en 22 hectare grond het grootste christelijke vakantiepark van Nederland.

Meer informatie over de aanpak rond de coronacrisis, zie de site van De Betteld.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *