Verhuur EuroParcs vakantiehuizen nu ook via Roompot

Roompot Vakanties, één van de Europese marktleiders in vakantieparken, gaat de volledige verhuuractiviteiten voor EuroParcs verzorgen. Vanaf begin april 2017 kunnen gasten zo hun vakantie op één van de 9 parken van EuroParcs ook bij Roompot Vakanties boeken.

EuroParcs Poort van AMsterdam
Daarnaast heeft Roompot Vakanties een flink aantal herontwikkelingen op strategische locaties in de pijplijn zitten. EuroParcs zal in een aantal van deze projecten met Roompot Vakanties samenwerken.

De afgelopen maanden is er uitgebreid overleg gevoerd aan de onderhandelingstafel tussen de directies van EuroParcs en Roompot Vakanties. Wim en Wouter Vos, directie van EuroParcs, zien kansen in de toekomst: “Deze samenwerking is groots te noemen in de Nederlandse vakantiewereld. Wij zijn erg blij met de kansen die deze exclusieve samenwerking biedt met Roompot Vakanties. Daardoor zijn we in staat om nog betere verhuur- en verkoopresultaten te behalen.”
EuroParcs zal als partner ook betrokken worden bij een aantal toekomstige ontwikkelactiviteiten van Roompot Vakanties . “Er zullen in de loop van dit jaar nog diverse unieke investeringsprojecten worden bekend gemaakt waaraan EuroParcs zal gaan bijdragen”, stelt Wim Vos.

Roompot Vakanties is jaarlijks goed voor ruim een half miljoen boekingen in binnen- en buitenland. Met het nieuwe aanbod groeit de portfolio van Roompot Vakanties met ruim 1.500 luxe vakantiewoningen. Dit zijn accommodaties in toeristische regio’s die interessant zijn voor met name Nederlandse, Belgische en Duitse vakantiegangers. Jurgen van Cutsem, CEO Roompot Vakanties: “De exclusieve verhuur die we verzorgen voor EuroParcs is voor ons een volgende stap in de versterking als grootste vakantieaanbieder van ons land. Met deze samenwerking kunnen we onze Nederlandse gasten en onze gasten over de grens nog beter bedienen met mooie vakantieverblijven in toeristisch interessante regio’s.”

Meer informatie:
www.EuroParcs.nl
www.roompot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *