Parkvakanties genomineerd voor Zoover Award

Parkvakanties, kennispartner van Pretwerk.nl, is genomineerd voor een Zoover Award in de categorie ‘Vakantiepark’. Het Sneeker bedrijf is al bijna tien jaar gespecialiseerd in vakantieparken.

“We zijn enorm trots op de nominatie. Het is een prachtige erkenning van onze inspanningen voor onze websitebezoekers.” aldus Laurens Taekema, eigenaar van Parkvakanties .

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen in de reisbranche. Vakantiegangers kunnen tot en met 29 april 2019 stemmen op hun favoriete reisorganisatie. Zowel het aantal stemmen als de waarderingscijfers zijn van belang, want er zijn awards voor populairste en beste reisorganisaties. “Het is een echte publieksprijs”, zegt Taekema. “De consument bepaalt wie wint”.

Uitdaging

Het is de eerste keer dat Parkvakanties genomineerd is voor een prestigieuze Zoover Award. Taekema: “De afgelopen twee jaar is Parkvakanties hard gegroeid en in Nederland zijn we inmiddels dé expert in vakantie- en bungalowparken. Deze nominatie in ons jubileumjaar is dan natuurlijk machtig.”

Parkvakanties neemt het in de verkiezing op tegen onder andere Landal GreenParks en Center Parcs. “Niet de minsten”, erkent Taekema. “Maar een mooie uitdaging!”. In totaal maken 195 reisorganisaties in 9 verschillende categorieën kans op een felbegeerde award. Tijdens de feestelijke uitreiking in mei worden de winnaars bekendgemaakt.

Meer informatie: https://www.parkvakanties.nl/ / www.zooverawards.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *