Nieuwe reisbeurs biedt ruimte aan kleinschalige initiatieven

Het was Wendy Vos al langer een doorn in het oog dat op vakantiebeurzen de kleinere initiatieven worden ondergesneeuwd door de grote vakantieketens. Daarom is zij, samen met mede initiatiefnemer José Houtman, met ‘De Andere Reisbeurs’ gestart die, heel rigoureus, de grote partijen weert en alle ruimte biedt aan kleinschalige en persoonlijk initiatieven. Ook vakanties in Nederland met een persoonlijk karakter zijn welkom op de beurs, die op 22 en 23 maart 2014 wordt georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht.

de andere reisbeursDe website van de beurs is net een week online, en de eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Met een starttarief van € 570 voor een beursstand wordt ook rekening gehouden met de kleinschaligheid van de ondernemers.

De beurs is uitsluitend bedoeld voor kleinschalige, gespecialiseerde reisorganisaties met een eigen reisprogramma en aanbieders van bijzondere en unieke accommodaties. Er zal aandacht zijn voor het ‘Andere Europa’ waarbij de bezoeker ziet wat nog meer mogelijk is aan vakanties en reizen in Europa. De organisatie is op zoek naar verrassende reisprogramma’s zowel voor jong als oud!

De doelgroep wordt omschreven als: bewuste, kritische reizigers, tussen 25 – 65 jaar, met een bovenmodaal inkomen en hoger opgeleid.

Meer informatie: http://deanderereisbeurs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *