Mystery vakanties ook in Nederland een succes

Onlangs publiceerden we op Pretwerk over een grote trend in de VS; Mystery Trips. Inmiddels krijgen we van diverse kanten te horen dat het concept ook al enige tijd in Nederland wordt toegepast. Centerparcs en BungalowS.nl vieren zelfs het vijf-jarig jubileum van het ‘Center Parcs Mystery Park’. 

Het is bijna 5 jaar geleden dat Center Parcs en BungalowS.nl het geslaagde concept van het zogenoemde ‘Center Parcs Mystery Park’  lanceerden: de consument boekt een bungalowverblijf en krijgt pas een paar dagen voor vertrek te weten naar welk park van Center Parcs hij gaat. Met inmiddels 100.000 boekingen is dit Mystery Park concept uitermate succesvol gebleken. BungalowS.nl is de enige site waarop de Center Parcs Mystery Park aanbiedingen te vinden zijn. Tijdens een spectaculaire actie wordt het jubileum gevierd met extra voordelige aanbiedingen voor Mystery Park.

De actieperiode loopt van vrijdag 25 tot en met woensdag 30 november 2011. Tijdens deze actie worden de Mystery Park prijzen extra verlaagd en kan men bijvoorbeeld een 2-persoons cottage boeken vanaf 69,- Euro.

De overdekte faciliteiten van Center Parcs blijven grootste trekker
BungalowS.nl woordvoerder Ed Trentelman: “Het idee om bepaalde Center Parcs bestemmingen als Mystery Park aan te bieden ontstond omdat veel consumenten kiezen voor de vele faciliteiten van Center Parcs en niet zozeer voor de omgeving van het vakantiepark. De consument weet voorafgaand aan het boeken welke parken van Center Parcs deelnemen aan de actie. Een paar dagen voor vertrek wordt de naam van het geboekte Mystery Park onthuld. Het voordeel voor de consument is een sterk verlaagde prijs.”

Het succes van Center Parcs Mystery Park wordt bewezen door de grote boekingsaantallen van BungalowS.nl. In 5 jaar tijd zijn bijna 500.000 gasten via Mystery Park bij Center Parcs verbleven. “Naast diverse bestemmingen in Nederland en België kan men sinds kort ook voor een Duits Mystery Park kiezen”, vervolgt Trentelman. “Hiermee bieden wij frequente gasten de kans om op een voordelige wijze meer parken van Center Parcs te ontdekken.”

 

Mystery vakanties
een ander initiatief waar de oplettende lezer op wees was mysterytrips.nl. Deze website richt zich vooral op vakanties in het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *