Glamping in Limburg: eerste vakwerktenten geplaatst

De verblijfsrecreatieve markt van kamperen staat onder druk. Er is behoefte aan vernieuwing. De markt is op zoek naar bijzondere overnachtingsmogelijkheden, luxe maar ook betaalbaar. Bovendien is de markt van verhuuraccommodaties de afgelopen jaren nog gegroeid. RECRON Limburg heeft het idee opgepakt om op bovenstaande kansen in te spelen door de ontwikkeling van een Limburgse vakwerktent, waarbij kwaliteit, beleving en comfort centraal staan!

VakwerktentDe Limburgse vakwerktent moet de gast een verhuurbeleving geven van een bungalow met behoud van het kampeergevoel.

Inmiddels zijn de eerste vakwerktenten geplaatst, onder andere bij Camping Roland in Afferden en bij Camping Hatenboer in Roermond. Het is de bedoeling dat de Limburgse vakwerktenten de komende jaren verspreid over de provincie Limburg op diverse campings geplaatst worden.

De Limburgse vakwerktent is geschikt voor 6 personen (er is een slaapkamer met een 2-persoons boxspring en een slaapkamer met twee stapelbedden). Verder is er bij de meeste tenten een volledige keuken en uitgebreid eigen sanitair aanwezig. De tent heeft een aluminium frame. Het dak en zijwanden zijn gemaakt van PVC . Het gebruikte houtwerk en het Bourgondische interieur maken het limburggevoel compleet!

De tenten kunnen worden geplaatst op elke camping, op een reguliere kampeerplaats. Voor 2015 staat de plaatsing van de vakwerktenten bij meerdere Limburgse ondernemers op het verlanglijstje. Bij voldoende animo streven de ondernemers ernaar gezamenlijk aan promotie en marketing te gaan doen.

Meer informatie:
www.campingroland.nl
www.hatenboerroermond.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *