EuroParcs start met verkoop vakantiewoningen in Resort aan de Maas

EuroParcs begint eind augustus met de verkoop van de vakantiewoningen op Resort Aan de Maas in Kerkdriel. Het Apeldoornse familiebedrijf heeft sinds de aankoop van het vakantiepark vorig jaar het complex een facelift laten ondergaan.

Er worden kavels aangeboden aan het water met een privéstrand en ook kavels met een fraai uitzicht over een golfbaan. ,,Met deze aankoop versterken we onze marktpositie in Nederland nog meer”, vertelt directeur Wim Vos. ,,Het aantal resorts dat in ons bezit is, ligt nu boven de 35.”

Resort aan de Maas heeft volgens de EuroParcs-directie een oer-Hollandse uitstraling en daarmee enkele ‘unieke usp’s’. ,,De ligging aan de zijarm van de Maas maakt dat er sprake is van veilig zwemwater en grote mogelijkheden op het gebied van watersport en waterrecreatie”,  aldus Vos. ,,Daarnaast is er onlangs een fraaie Maasboulevard afgerond die voor het resort langsloopt. Daardoor kun je prachtige wandelingen aan het water maken tot aan Kerkdriel aan toe. Tenslotte ligt er ook een mooi 9-holes golfcomplex direct naast Resort Aan de Maas waarop je vanaf het vakantiepark ook een fraai uitzicht hebt. Wij hebben dan ook grote verwachtingen voor dit resort. Wij verwachten veel interesse, zowel van mensen die in de vakantiewoningen willen investeren als straks van mensen die op Resort Aan de Maas hun vakantie willen vieren.”

De natuurgebieden Kloosterwiel en de Kil van Hurwenen in de Bommelerwaard, de nabijheid van een grote stad als Den Bosch en een attractiepark als De Efteling: het zijn allemaal volgens EuroParcs aspecten die bijdragen aan de glans van het vakantiepark dat ook anderszins flink is opgepoetst. ,,Zoals we ook op andere resorts hebben we gedaan, hebben we ook flink in Resort Aan de Maas geïnvesteerd”, verklaart Wim Vos. ,,Denk hierbij aan  de spel- en sportvoorzieningen en de waterrecreatie: Ze zijn opgewaardeerd of nieuw opgebouwd. We gaan voor een topuitstraling, daar leent dit vakantiepark zich bij uitstek voor.”

Het familiebedrijf richt zich in eerste instantie op de investeerdersmarkt: op vrijdag 28 augustus start de verkoop van de vakantiewoningen, waarbij geïnteresseerden net als op de overige EuroParcs’ vakantieparken de mogelijkheid hebben om ook de grond onder de recreatie-objecten te verwerven. 

Meer informatie: www.europarcsverkoop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *