Center Parcs investeert ruim 14 miljoen euro in parkrenovatie Limburgse Peel

In Center Parcs Limburgse Peel start dit jaar een volledige renovatie. Center Parcs investeert ruim 14 miljoen euro in de grootschalige renovatie van het park. Zo worden 475 cottages en de infrastructuur ingrijpend vernieuwd en doen allerlei nieuwe faciliteiten en activiteiten hun intrede. Ook de Aqua Mundo en de Market Dome ondergaan een gedaantewisseling en worden uitgebreid met tal van nieuwe spectaculaire voorzieningen. De renovatie wordt naar verwachting voor de zomer van 2018 voltooid.

Zie ook: Center Parcs geeft toelichting op grootschalige investeringsplannen

Nieuwe modelcottages
In het park doen vier nieuwe modelcottages hun intrede. Het gaat om drie cottages van het type Comfort (een 4, 6 en 8-persoons) en één 4-persoons modelcottage van het type VIP. Het cottagetype Comfort is ingericht op basis van een nieuw, modern design dat wordt gekenmerkt door warme kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen. De cottage biedt alle comfort en bestaat uit een volledig ingerichte keuken, inclusief vaatwasser, en een ruim ingerichte badkamer die voorzien is van alle gemakken. Daarnaast heeft de cottage een apart toilet, een open haard en ruim terras waar het buiten heerlijk toeven is. Het cottagetype VIP heeft een smaakvolle, luxueuze stijl en biedt gasten alles wat ze nodig hebben voor een comfortabel en prettig verblijf. Zo heeft deze cottage allerlei extra voorzieningen, zoals een tweede televisie en luxe boxsprings in de slaapkamer, een luxe badkamer met bubbelbad en sauna en een Dolce Gusto-koffiemachine voor fijnproevers.

Voorzieningen
Ook de infrastructuur in Center Parcs Limburgse Peel – waaronder de entree en receptie – wordt ingrijpend vernieuwd. Zo komt er een autovrije promenade en opent deze zomer een kinderboerderij haar deuren. Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven en van dichtbij meemaken hoe is het om geitjes, konijnen en zelfs varkens te verzorgen en te vertroetelen. Bovendien zal de Market Dome een metamorfose ondergaan. De winkels en horecavoorzieningen worden in een nieuw jasje gestoken en kinderen kunnen zich straks volop vermaken in het Kids Crea Café en op nieuwe speeltoestellen. De Aqua Mundo wordt uitgebreid met een interactieve glijbaan, nieuwe speeltoestellen en ook de sauna wordt volledig vernieuwd. De sporthal wordt omgebouwd tot een multifunctionele ruimte waar bezoekers zich kunnen uitleven met allerlei sport- en spelactiviteiten en is tevens geschikt voor evenementen. Zakelijke gasten kunnen straks terecht in compleet vernieuwde vergaderruimtes die zijn voorzien van alle faciliteiten en op locaties die ruimte bieden voor zakelijke evenementen, zoals congressen, personeelsfeesten en dergelijke.

Meer informatie: www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_LH_vakantiepark-limburgse-peel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *