Beerze Bulten wint award ‘Vakantiepark van de Toekomst 2017’

Beerze Bulten uit het Overijsselse Beerze is verkozen tot ‘Vakantiepark van de Toekomst 2017’. Dit werd donderdag 8 juni bekendgemaakt op de gelijknamige vakdag bij de Efteling. De prijs is een initatief van Pleisureworld, trendwatcher in toerisme, en wordt ondersteund door NRIT Media, Recreatie & Toerisme, Loopings, Pretwerk en Recreatief Totaal.

De trofee zal jaarlijks worden uitgereikt aan het vakantiepark dat “in alle opzichten positief opvalt, collega’s weet te inspireren, gasten weet te verrassen en daarmee een voorbeeld is voor de branche”. Trendwatcher Hans van Leeuwen: “Prijzen en awards voor het beste bestaande vakantiepark zijn er al volop maar een award die bedrijven beloond voor toekomstbestendigheid en weet in te spelen op de komende trends is er nog niet.”

Vakantiepark van de Toekomst
Bij de eerste editie van de vakdag ‘Vakantiepark van de Toekomst’ waren 350 recreatieondernemers aanwezig die werden geinspireerd over actuele trends en ontwikkelingen in de branche. Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn gaf eerder op de dag een presentatie over ‘Het Beerze Bulten gevoel’ en de recente ontwikkelingen zoals onder andere de grootse verbouwing van het Familiy Entertainment Center het ‘Giga Konijnenhol’. Het speelparadijs is afgelopen winter uitgebreid met nieuwe speelconcepten, 4 innovatieve bowlingbanen en een vernieuwde horeca.

famlie Hagedoorn in het zonnetje gezet

De prijs werd overhandigd door oud-eigenaar van Beerze Bulten Jan Hagedoorn, die als aanjager in de branche jaren geleden begonnen is met grootschalige innovaties en het stokje in 2011 overdroeg aan zijn zoon en huidige eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn. “Met veel trots hebben mijn vrouw Johanneke en ik deze prestigieuze prijs in ontvangst genomen van mijn vader. De recreatiebranche is continu in beweging en de laatste jaren bezig aan een opmars. Net zoals mijn ouders dat deden willen we door te blijven investeren in onze faciliteiten onze gasten een onvergetelijk verblijf bieden vol beleving, ontspanning en vermaak”, aldus Gerrit-Jan Hagedoorn.

Meer informatie:
hetvakantieparkvandetoekomst.nl
www.beerzebulten.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *