Buitendijks complex vakantiewoningen in de vorm van een vuurtoren

Op nog geen 35 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen verschijnt een luxe appartementen-complex voor recreatief gebruik op een bijzondere locatie in Zeeland: Het Baken Gorishoek. In de branding van de Oosterschelde, buitendijks en direct gelegen aan het Nationaal Park de Oosterschelde wordt straks dit bijzondere appartementencomplex gebouwd. Het Baken Gorishoek heeft de vorm van een vuurtoren en bestaat uit 13 recreatieve koop-appartementen; 5 ronde en 8 rechthoekige appartementen. Door een samenwerking met vakantiepark De Pluimpot en Touroperator TUI behoort verhuurgarantie à la carte tot de mogelijkheden.

Vuurtoren
Het ontwerp van Het Baken Gorishoek is van de hand van Stan Aarts Architecten uit Roosendaal. Hij wilde een ontwerp dat naadloos aansluit bij de zichtlijnen van de kust van de Oosterschelde en zo is het idee van de vuurtoren ontstaan. Geheel in de stijl van een vuurtoren zijn in het gebouw dan ook vijf ronde appartementen te vinden; de overige appartementen zijn rechthoekig. Het Baken Gorishoek bestaat uit zes verdiepingen; de 13 recreatie-appartementen zijn verdeeld over vjif verdiepingen. De terrassen van de appartementen waarvan sommige zeer ruim zijn (tot 51 m²), zijn zeer gunstig op het zuidwesten ge-oriënteerd. Verder bestaat één van de ronde appartementen uit twee woonlagen.
Alle appartementen zijn zeer luxe uitgevoerd en er zijn hoogwaardige bouwmaterialen gebruikt. Om het comfort verder te vergroten, wordt op de begane grond van het appartementen-complex een luxe horeca-gelegenheid gevestigd, zodat een goede lunch of diner binnen handbereik is. En voor culinaire verrassingen buiten de deur bieden de dorpen en steden in de directe omgeving talloze mogelijkheden.

Verhuurgarantie à la carte
Om het eigenaren van de vakantie-appartementen makkelijk te maken hun appartement te verhuren in periodes dat ze zelf afwezig zijn, verzorgt indien gewenst vakantiepark De Pluimpot in samenwerking met Touroperator TUI de verhuur van de appartementen. Zo kan een appartement in Het Baken Gorishoek niet alleen veel recreatie-plezier maar ook een financieel voordeel leveren. Vaste en gegarandeerde mogelijkheden zijn hierbij bespreekbaar.

Afmetingen en prijzen
De afmetingen van de rechthoekige appartementen variëren enigszins maar liggen rond de 85 m² totale netto woonoppervlakte en ca. 11 m² balkonoppervlakte. De vanaf-prijs van deze appartementen is
€ 297.500,= excl. B.T.W. De vanaf-prijs van de ronde appartementen is eveneens € 297.500,= bij een totale netto woonoppervlakte van ca. 77 m² en een balkon va. 9 m².

Partners
Het Baken Gorishoek is een samenwerkingsverband van Sprangers Bouwbedrijf, Hopmans & Geense Makelaardij O.G., Stan Aarts Architecten & Adviseurs en Vakantiepark De Pluimpot

Meer informatie: www.hetbaken-gorishoek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *