Boek: Ondernemen in de sport

Ondernemen in de sport  is een boek met 32 biografische vertellingen van ondernemers in de sport. Het zijn authentieke en openhartige verhalen van pioniers en vernieuwers over passie, doorzettingsvermogen, succes en falen. Over dromen die werkelijkheid werden, die worden nagejaagd of al weer vervlogen zijn. Het boek is inspirerend, leerzaam én onderhoudend. Het leest als een boek met spannende avonturen.

De ondernemers die aan het woord komen zijn afkomstig uit de meest uiteenlopende hoeken en niches van de sportmarkt. Van fitnessondernemer en zwembadenexploitant tot touroperator van sportreizen, van sportschoenenfabrikant en spelersmakelaar tot sportapp-ontwikkelaar. Er zijn ook enkele ondernemers bij die actief zijn in de recreatiebranche, zoals bijvoorbeeld Nicky Broos (Skidome en Indoor Skydive), Theo Bakkum (Saplaza), Jokko de Wit (oranjecamping), en Ernest van den Bemd (Cycletours)

Het boek telt 240 pagina´s in full colour, is uitgevoerd in een hardcover en voorzien van een leeslintje. Het geheel is fraai vormgegeven door Mariska Offerman en rijk geïllustreerd met foto’s gemaakt door Maurits van Hout.

Het boek is tot stand gekomen met medewerking en ondersteuning van de opleiding Sport, Management en Ondernemen van het Domein Bewegen, Sport en Voeding van de Hogeschool van Amsterdam. Het wordt uitgegeven door Chionis, ´s-Hertogenbosch.

Meer informatie en bestellen: www.ondernemenindesport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *