Nieuw: ‘Mike & Molly Land’ bij Avonturenboerderij Molenwaard

Vanaf 16 februari 2019 opent bij Avonturenboerderij Molenwaard ‘Mike & Molly Land’. Het nieuwe themagebied wordt een buitenspeelparadijs voor de allerkleinste bezoekers met onder meer interactieve speel- en leeractiviteiten.

Mike & Molly-loopfietsjes, -wipkippen, een -glijbaan, een zandbak, schapen knuffelen én een gloednieuwe boerenkartheatershow… Avonturenboerderij Molenwaard breidt uit met Mike & Mollyland: een themagebied wat specifiek ontwikkeld is voor de allerjongste bezoekers van het themapark.
“Avonturenboerderij Molenwaard is geschikt voor families met kinderen tot 8 à 9 jaar, maar steeds vaker merkten we dat er nog iets ontbrak in het aanbod voor de allerkleinsten. Speciaal voor hen openen we nu Mike & Mollyland: een bestaand stukje grond op de Avonturenboerderij, geheel gethematiseerd en gebaseerd op de allernieuwste schapenvriendjes van Fien & Teun. Vooral de jonge kinderen kunnen hier lekker spelen, terwijl hun ouders op de bankjes toekijken.’

Mike & Molly

Mike en Molly zijn de twee allernieuwste schapenvriendjes van Fien & Teun, de hoofdkarakters van Avonturenboerderij Molenwaard. Mike en Molly grazen allebei in een andere wei, maar gaan samen graag op onderzoek uit… naar lekker vers groen gras! Daarbij komen ze elke keer voor nieuwe uitdagingen te staan die ze samen moeten overwinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *