Boertel in Groningen verkozen tot beste Vekabo logeeraccommodatie

Boertel Lentemaheerd in het Groningse Uithuizermeeden is uitgeroepen tot VEKABO Logeeraccommodatie van het Jaar 2015! VEKABO, vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert jaarlijks deze verkiezing waarbij 6 regionale winnaars strijden om de landelijke titel.

Familie Oosting
Familie Oosting

Gasten van Lentemaheerd ervaren de gastvrijheid van het platteland en de luxe van een hotel. Op de plek waar vroeger paarden en koeien stonden, staat nu de Bed&Breakfast met zeven fraai ingerichte kamers.
Iedere kamer is anders ingericht en heeft een eigen sfeer. Overnachten bij Lentemaheerd is een bijzondere belevenis!

VEKABO logeeraccommodaties bestaan uit groepsverblijven, B&B’s, vakantiehuisjes, (boerderij)kamers, studio’s, appartementen, chalets en pipowagens. De gasten kunnen via de site of het formulier in de gids stemmen op de locaties die volgens hen voor de titel in aanmerking komen. Een onafhankelijke jury kiest vervolgens per regio een logeerbedrijf dat opgaat voor de landelijke verkiezing.

Deze 6 accommodaties zijn bezocht door een mysteryguest die de locaties heeft beoordeeld. Volgens de mysteryguest ‘lag de puntenverdeling van de zes genomineerden enorm dicht bij elkaar’. Over winnaar Lentemaheerd (regio Noord & Oost Nederland) zegt de mysteryguest: “Professioneel en vriendelijk. Zo zijn de kamers ruim en comfortabel en goed ingericht.
Bij aankomst stond wat lekkers bij de koffie klaar en een kaartje met een mooie wens. Het ontbijt is uitgebreid en mooi geserveerd. In de moderne en sfeervol ingericht verblijfsruimte is gratis koffie en thee verkrijgbaar. Prima allemaal.’ Naast de titel ‘Logeeraccommodatie van het Jaar 2015’ wint Lentemaheerd een gevelbord met daarop de vermelding en een fotoplaat. Familie Oosting nam de prijs met veel gejuich in ontvangst. ‘We zijn hier zo ontzettend blij mee’, zei Anita Oosting. De prijs werd tijdens de Vakantiebeurs in de VEKEBO-stand uitgereikt door Marit van Bohemen.

De gegevens van Lentemaheerd zijn:

Lentemaheerd
Familie Oosting
Schapeweg 21
9982 BA Uithuizermeeden
Telefoon 0031 (0) 595 – 415472

De andere genomineerden waren:
De Appelhoek in Wijdenes – appartementen, B&B en vakantiehuisje, www.appelhoek.nl, regio de Hollanden.
Larik’s Hoeve in Leusden – groepsaccommodatie, www.larikshoeve.nl, regio Utrecht – Gelderland.
De Puthof in Reymerstok – appartementen, www.puthof.nl, regio Limburg.
De Olmen in Meliskerke – vakantiehuizen, www.olmenzeeland.nl, regio Zeeland.
Van Pinxteren in Oirschot – groepsaccommodatie, www.kampeerboerderijvanpinxteren.nl, regio Brabant.

Bron: persbericht VeKaBO

Zie ook ons verslag vanaf de Vakantiebeurs over: Verblijfsrecreatie platteland werkt aan kwaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *