Vooraankondiging congres ‘Het nieuwe dagje uit’

Het is de hoogste tijd dat Family Entertainment Centers zich verder professionaliseren en onderscheiden. De reguliere dierentuinen, attractieparken en musea nemen al maatregelen om in te spelen op deze nieuwe ontwikkelingen. Meer trends en informatie over de ontwikkelingen van ‘Het nieuwe Dagje Uit hoort u op 22 maart op het gelijknamige congres.

Lasergame in FEC Superfun Amersfoort (locatie van het congres)

De consument is op zoek naar unieke belevenissen
We zien een ontwikkeling waarbij steeds vaker gekozen wordt voor verschillende in- & outdoor activiteiten onder één dak. De consument is op zoek naar gezelligheid, unieke belevenissen, vertier en vermaak tegen een betaalbare prijs. Het nieuwe dagje uit is meer dan een zwembad, bungalowpark, bowlingcentrum of attractiepark.

Kennis en inspiratie
Tijdens de Vakdag ‘Het nieuwe dagje uit’ nemen we u mee in de trends en ontwikkelingen van deze sector door middel van het delen van kennis en inspiratie. Er worden workshops en presentaties gegeven over onder andere Het Panda-effect bij Ouwehands Dierenpark Rhenen door Directeur Robin de Lange en zullen Vakdag bezoekers als een van de eersten het nieuwe concept ‘SuperBeach’ van Superfun Amersfoort te horen krijgen. Ook neemt Didier van Weyenberge, Parkdirecteur Comics Antwerpen ons mee in het succesverhaal van dit vernieuwende Family entertainment center rond populaire Belgische stripfiguren.

Standhouders kunnen zich nog aanmelden.

Meer informatie: www.hetnieuwedagjeuit.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *