Thermen Bussloo beste wellnessresort van Nederland

Thermen Bussloo is het best gewaardeerde wellnessresort van Nederland. Dat blijkt uit de consumentenbeoordelingen over 2013 op Zoover. Het Gelderse wellnessresort wint met een gemiddelde waardering van een 8.4, de Zoover Award 2013. De prijs is een 100% consumentenprijs.

Vandaag namen de directieleden Hans Dolman, Fabian Dolman en Onno van den Brink de Zoover Award in ontvangst. Eigenaar Hans Dolman is zeer blij met de uitverkiezing: “Wij zijn ontzettend trots dat we dit jaar de Zoover Award in ontvangst mogen nemen. Thermen Bussloo is een echt familiebedrijf, we vinden het fijn dat onze gasten onze gastvrijheid zo hoog waarderen.”

Vorig jaar won de Veluwse Bron de Award voor beste wellnessresort. Dit jaar vinden we het wellnesscentrum uit Emst terug op de tweede plaats. Sauna Drome in Putten staat nummer 3 in de lijst.

Saunaverblijf niet overal goed gewaardeerd
Niet alle beoordelingen van wellnesscentra zijn even goed. Over de gehele linie heeft de branche moeite om de verwachtingen waar te maken, vooral op drukke dagen. De gegeven beoordelingen zijn gemiddeld veel lager dan in andere branches. Veelal wordt er op Zoover geklaagd over grote drukte en hoge prijzen van de horeca. De sauna met de laagste waardering is De Zwaluwhoeve in Hierden. Zij scoren een 4.3 gemiddeld. Volgens veel bezoekers op Zoover is hier geen sprake van een rustgevende dag.

De verkiezing
De ranglijst komt tot stand door de gemiddelde score per wellnesscentrum over 2013 te rangschikken. Alleen wellnesscentra met een representatief aantal beoordelingen komen in aanmerking voor een plaats in de top-3.

Dit is het tweede jaar dat Zoover de beste wellness van Nederland bekend maakt. Naast de Zoover Award voor beste wellness zijn er ook prijzen voor beste attractiepark, dierenpark en musea. Dit jaar won de Efteling de prijs voor beste Attractiepark en ging Safaripark Beekse Bergen er vandoor met de winst in de categorie Dierenparken. Gisteren won het Zuiderzeemuseum de prijs voor beste museum van Nederland.

Meer informatie: www.thermenbussloo.nl

Bron: persbericht Zoover.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *