Plopsa De Panne opent nieuw theater

In attractiepark Plopsa De Panne (Be) is afgelopen zaterdag het nieuwe theater geopend. Het Plopsa Theater is, na Casino Kursaal in Oostende, het grootste theater van de kust.

“Het wordt all-round gebruikt: voor eigen parkshows met Studio 100-artiesten, voor Studio 100 –producties zoals de Samson&Gert Kerstshow, maar ook externe partijen kunnen de theaterzaal en –foyer huren. Het nieuwe theater biedt ook talrijke mogelijkheden voor de B2B-markt.”, legt Algemeen Directeur Steve Van den Kerkhof uit.

Het luxueuze theater is uitgerust met 1.406 luxezetels en een foyer met een capaciteit van meer dan 1.400 personen. Het prijkt op het Dorpsplein naast Mayaland. De totale prijs voor de bouw van het theater bedraagt € 6 miljoen.

In de zone waar nu het theater is geopend, komt op termijn ook nog een groot zwemparadijs en hotelaccommodatie. Deze voorzieningen moeten elkaar versterken en zorgen voor een langer verblijf. Zie ook onderstaande toelichting door marketingmanager Danny Detroch, (tijdens studiereis dagrecreatie Pleisureworld 2013)

 

Meer informatie: www.plopsa.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *