Nieuwe bloemenattractie Floriworld vanaf vandaag geopend

Floriworld in Aalsmeer is vanaf 1 juni geopend voor publiek. Het is een interactieve experience over de bloemen- en plantenwereld. Bezoekers kunnen ontdekken wat plantengroen met je doet in je dagelijkse leven en wat ze kunnen betekenen voor je gezondheid.

Het gebouw met kleurrijke gevelbeplating, die de Nederlandse bloembollenvelden representeert, is een echte eyecatcher in Aalsmeer.

Bewustwording en beleving gaan in FloriWorld hand in hand en versterken elkaar. Daarmee slaan worden drie vliegen in één klap geslagen: een bijzonder uitje barstensvol beleving, een verrijking van je persoonlijk leven en een versterking van de top of mind positie van bloemen en planten.

Gepersonaliseerde beleving

De bezoekers lopen zelfstandig door de 14 verschillende shows, films en ruimtes waarin zij op spectaculaire wijze de magie van echte en virtuele bloemen beleven. Bij de entree krijgt de bezoeker een bandje met een RFID chip, hiermee kan de bezoeker zijn of haar persoonlijke bloem en plant- voorkeuren aangeven. Je kunt kiezen welke kleur bloem jij het mooist vindt, maar op dit bandje worden ook jouw selfies opgeslagen, zodat je deze thuis nog eens kan bekijken.

De favoriete bloemen, planten en foto’s worden verwerkt in de verschillende shows, hierdoor wordt FloriWorld écht een persoonlijke beleving. Er is een bloemenveiling waar je het veilingspel kunt spelen met echte FloriCoins en kunt bieden op een boeket bloemen dat je kunt houden, weggeven of doneren aan een goed doel. Maar er is ook een 4D-film over bruidegom Daan die op weg naar zijn bruiloft zijn bruidsboeket vergeet en in een tulpenveld belandt.

Doelgroepen

Op de website van KEXcom, de ontwikkelaar van de experience, wordt een beeld gegeven van de doelgroepen: “FloriWorld is een attractie voor nationale en internationale toeristen, maar ook voor relaties en bestuurders, scholieren en studenten en zakelijke bezoekers. FloriWorld is de thuisbasis van de sector en draagt bij aan de top of mind positie van bloemen en planten van consumenten en stakeholders. FloriWorld is een verrijking van het toeristisch aanbod in de directe omgeving van Amsterdam en Schiphol, in het hart van de Nederlandse identiteit.”

FloriWorld is gevestigd op het terrein van de bloemenveiling in Aalsmeer en goed te bereiken met de auto, de fiets of openbaar vervoer. Er rijdt zelfs een speciale FloriBus vanaf meerdere punten in Nederland.

Meer informatie: www.floriworld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *