Nieuw eventbedrijf: Otterlo Events

Het Veluwse Otterlo heeft er een opvallende onderneming bij. Otterlo Events in- & outdoor activiteiten opent op 24 mei officieel de deuren. Al vanaf de eerste dag pakt de specialist in uitjes het groots aan. Met een grote opening in de start van het recreatieseizoen is de zaak van manager Wiebe van der Leij klaar voor de zomer.

,,De locatie is oprecht uniek in Nederland.” Het complex van Otterlo Events bevindt zich aan het Mosselsepad 28 in Otterlo. Otterlo Events is de opvolger van MosselEvents, de event-onderneming die voorheen op dezelfde locatie zat. Bij aankomst is al goed te zien dat er volop gebouwd is aan het terrein. De verschillende houten constructies bij de ingang geven het geheel een natuurlijke sfeer. ,,We hebben flink aan de buitenkant gewerkt”, zegt een glimlachende Wiebe van der Leij (37). Hij staat trots bij de ingang van het complex. ,,Het terras is heel open en toegankelijk. Er zijn mooie speeltoestellen geplaatst. Het huisje voor de ontvangsthal is omgebouwd tot een unieke escape room in de stijl van de Dakarrally. Voorheen werd dat nog verhuurd als woning. De meerdere verdiepingen zorgen voor een complex en interessant spel.”

De Elspeter Van der Leij maakt in december 2016 voor het eerst kennis met het bedrijf. Al vanaf het eerste moment is hij enthousiast. ,,Ik ontmoette eigenaar Henk Theunissen tijdens een Land Rover event waar we beiden instructeur waren”, vervolgt hij. ,,Destijds werkte ik nog bij Veluwe Events, maar Henk zocht een nieuwe uitbater voor het complex. Het contact was gelijk goed. Toen ik hier voor het eerst kwam kijken zag ik meteen kansen. De locatie is prachtig en oprecht uniek in Nederland. Voorheen was dit een manege, maar het is compleet omgebouwd. Het zorgt voor een geheel eigen stijl. Daarnaast zijn hier met de indoorfaciliteiten veel mogelijkheden bij slecht weer, dus dat is nooit een probleem.”

Van der Leij heeft grote plannen.
,,We gaan voor een breed aanbod qua activiteiten. De gemotoriseerde events zoals de jeepsafari en de Dakar experience zijn uniek in deze regio. Daarnaast kunnen we dankzij een samenwerking met de leverancier uit het nabijgelegen Harskamp een relatief voordelige helikopterdropping aanbieden. Verder heb ik ook enorm veel vertrouwen in onze escape room. Deze trend hebben wij op een bijzondere manier neergezet. Deelnemers ontsnappen uit een grot na een crash in de Dakarrally, een bijzondere uitvoering van dit concept in Nederland.”

De centrale ligging van het complex maakt het een ideale optie voor groepen uit het hele land. ,,Otterlo Events is een aantrekkelijke mogelijkheid voor zakelijke uitjes. Ons brede scala aan arrangementen moet zowel kleinere als grotere groepen aanspreken. Een mooi gegeven is ons extra terrein net buiten de grens van Otterlo. Hier zijn allerlei mogelijkheden voor een leuke dag en er ligt een prachtig parcours voor terreinwagens.”

Woensdag 24 mei is de grote opening die gecombineerd wordt met een open dag. ,,Het wordt een leuk feest. Mensen die nieuwsgierig zijn geworden zijn die dag welkom om vrijblijvend even te komen kijken. Het duurt van 13.30 tot 19.30 uur. We ondersteunen met deze dag tevens een goed doel. Er wordt geld ingezameld voor Asante Childeren’s Home. Kom dus gerust langs.”

Meer informatie: www.otterloevents.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *