Inschrijving gestart voor verkiezing: Wandelroute van het jaar 2013

Welke route mag niet ontbreken op de kandidatenlijst voor de uitverkiezing van de ‘Wandelroute van het Jaar 2013’? Doe mee en draag jouw favoriete route voor bij de jury van de Wandeltrofee. Op 9 februari 2013, tijdens de 9e Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI, wordt deze prestigieuze onderscheiding voor de vierde keer uitgereikt.

In aanmerking komen Nederlandstalige publicaties over routes die tussen 1 oktober 2011 en 1 oktober 2012 zijn verschenen. Het gaat daarbij niet alleen om gedrukte media als gidsen, brochures of folders, maar ook om websites en apps. Voorwaarde is wel dat de publicatie voor een breed publiek beschikbaar is.

Nederlands of Vlaams grondgebied
Verder dienen de routes voor het grootste deel over Nederlands of Vlaams grondgebied te lopen. De jury beoordeelt de inzendingen onder andere op het gebied van markering, exclusiviteit voor wandelaars, afwisseling, originaliteit en eventuele thematische opzet. Zowel publicaties waarin meerdere dagwandelingen zijn opgenomen als gidsen waarin meerdaagse tochten met minimaal drie etappes worden beschreven, kunnen meedingen naar de trofee.

meer informatie: www.fietsenwandelbeurs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *