Dutch Water Dreams krijgt uitstel van betaling

Dutch Water Dreams in Zoetermeer gaat financieel langs de rand van de afgrond. Door een groot probleem met de hal van de Flowriders is het complex al sinds maart van dit jaar gesloten. Omroep West weet te melden dat de Belastingdienst het faillisement heeft aangevraagd, maar dat er is besloten tot ‘uitstel van betaling’.

flowriders1Dutch Water Dreams bestaat uit twee grote attracties; een wildwaterbaan voor raften en kanovaren en een grote hal met Flowriders. In de hal van de Flowriders is corrosie geconstateerd en een grondige renovatie is nodig om de hal weer veilig toegankelijk te maken. De Flowriders zorgen voor de meeste bezoekers; er is dan ook besloten om het gehele complex voorlopig gesloten te houden.

Directeur Wegner vertelt op Omroep West dat er gesprekken zijn met de schuldeisers over herfinanciering en ook de curator heeft vertrouwen in de plannen. Op omroep West wordt ook een overzicht gegeven over de historie van de attractie, die al vaker in lastig financieel vaarwater heeft rondgedobberd.

Meer informatie:
www.omroepwest.nl
www.dutchwaterdreams.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *