Drouwenerzand investeert € 150.000 in Halloween

Drouwenerzand Attractiepark organiseert de hele maand oktober Halloween. Met speciale Halloweendagen, een exclusief gebouwd Halloweenhuis met grimeurs, acteurs, complete sfeerverlichting en aankleding, heeft directeur Bert van der Linde besloten om zijn bezoekers te trakteren op een flinke dosis gegriezel.

Vreemde Freek is de gastheer in oktober
Vreemde Freek is de gastheer in oktober

Investering 150.000 euro
Met een investering van €150.000 in zijn Halloweenevent, lijkt directeur Bert van der Linde zelf niet bang aangelegd. Hij is ervan overtuigd dat de gasten van Drouwenerzand hiervan houden. Hij heeft zich laten inspireren in de Amerikaanse Universal Studio’s, hij had het geluk daar een kijkje achter de schermen te kunnen nemen. Alhoewel de vindingrijkheid van de Amerikanen moeilijk te evenaren zal zijn, ziet hij dit als een echte uitdaging. Hij heeft de eerste en tweede verdieping omgebouwd tot een spectaculair Halloweenhuis, met griezelige licht- en geluidseffecten, verschillende spannende elementen in het Halloweenhuis komen uit Amerika.

Najaar moest opleving krijgen
Voorgaande jaren kabbelde het seizoen rustig naar zijn einde bij Drouwenerzand, met in de laatste weken alleen nog de herfstvakanties. Dit jaar pakt directeur Bert van der Linde het dus geheel anders aan met spectaculaire Halloweenactiviteiten voor jong, jeugd en oud(er). Voor de bouw van het nieuwe Halloweenhuis werden het Theater en het voormalig Telefoonmuseum opgeofferd.

Bezoekersaantallen
De bezoekersaantallen waren dit voorjaar gestegen ten opzichte van 2013, daarentegen viel de maand juli behoorlijk tegen door tegenvallende weersomstandigheden en keek Drouwenerzand tegen een achterstand aan, ten opzichte van vorig jaar. De maanden augustus en september waren mooie maanden wat ook gelijk terug te zien is het aantal bezoekers, deze zijn nu weer op hetzelfde peil als vorig jaar in deze periode. Met de organisatie van het Halloweenevenement hoopt van der Linde natuurlijk nog een mooie eindspurt te kunnen maken in de deze aantallen.

Halloweendagen op 11, 14, 16 en 18 oktober
Om de juiste sfeer te creëren heeft het park speciaal voor deze Halloweendagen de openingstijden aangepast, het park is deze dagen geopend van 13.00 – 21.00 uur. Het pretpark is volledig in Halloweensfeer en op verschillende plekken in het park is entertainment. Wat betreft het entertainment is aan alle leeftijden gedacht, tot 17.00 uur is het gericht op kinderen tot ca. 10 jaar, daarna wordt het griezelige tijdperk ingeluid voor kinderen vanaf 10 jaar middels een spannende act en wordt het entertainment overal nòg griezeliger.

Meer informatie: www.drouwenerzand.nl/halloween

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *