De Plopsa pretparkengroep heeft een nieuwe directeur

Er is een opvolger gevonden voor Steve Van den Kerkhof, die in maart van dit jaar werd ontslagen als directeur van de Plopsa parken. Het stokje wordt met ingang van oktober 2023 overgenomen door Carl Lenaerts. Op dit moment nemen interim directeuren Koen Clement en Koen Peeters de honneurs waar.

Zie ook: Studio 100 ontslaat directeur en marketingdirecteur Plopsa Group (22-03-2023)

In het persbericht kondigt de Plopsa Groep aan: “Carl Lenaerts brengt rijke ervaring mee naar zijn nieuwe rol bij Plopsa, waar zijn visie en passie waardevol zullen bijdragen aan de verdere groei van de pretparkengroep. Lenaerts was tot nu aan de slag als CEO bij Standaard Boekhandel en voordien in verscheidene leidinggevende functies bij Kinepolis, Club Brugge en in de banksector.”

“Ik ben vereerd en enthousiast om de rol van CEO bij Plopsa op mij te mogen nemen. Plopsa is een uniek Belgisch bedrijf met als missie haar bezoekers magische momenten te laten beleven. Ik kijk ernaar uit om samen met het getalenteerd Plopsa-team aan de slag te gaan en de ambitieuze toekomstplannen te verwezenlijken.”

Carl Lenaerts, nieuwe ceo van de Plopsa parken

“We zijn ervan overtuigd dat Carl Lenaerts de juiste persoon is om dit nieuwe hoofdstuk van Plopsa te leiden. We willen ook Koen Clement en Koen Peeters bedanken die als interim-CEO’s op korte termijn er in geslaagd zijn om het bedrijf op een stabiele koers te zetten. Zij zullen Plopsa verder opvolgen van uit hun rol in de raad van bestuur. Het is nu aan de nieuwe CEO om hun werk verder te zetten.”

Hans Bourlon & Gert Verhulst, oprichters en mede-eigenaren van Studio 100, het moederbedrijf van Plopsa

Bron en meer informatie:

https://plopsanews.com/nl/parken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *